Revista de proiectare
Revista de proiectare
Interiorul Rezidențial

Beijing Artists' House

Interiorul Rezidențial După 30 de ani de industrializare rapidă chineză, acest proiect reflectă schimbările sociale fundamentale și dezvoltarea industrială a unei țări care solicită o abordare modernă a arhitecturii sale. În acest sens, casa răspunde la o îndepărtare de referințele tradiționale și spre o realitate industrială. Acesta își propune să exploreze capacitățile industriale ale Chinei, nu ca un traumatism brutal ascuns, ci mai degrabă o forță de progres care ar putea distribui bunăstarea în întreaga societate.

Denumirea proiectului : Beijing Artists' House, Numele proiectanților : Yan Pan, Numele clientului : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House Interiorul Rezidențial

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.