Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul De Design Interior Modular

More _Light

Sistemul De Design Interior Modular Un sistem modular care poate fi asamblat, demontabil și ecosostenibil. More_Light are un suflet verde și este foarte ușor de utilizat. Este inovator și ideal pentru a satisface toate nevoile noastre zilnice, datorită flexibilității modulelor sale pătrate și a sistemului său comun. Se pot monta biblioteci de diferite dimensiuni și adâncimi, rafturi, pereți de panou, standuri de afișare, unități de perete. Datorită gamei largi de finisaje, culori și texturi disponibile, personalitatea acesteia poate fi îmbunătățită în continuare printr-un design mai personalizat. Pentru amenajarea locuințelor, spații de lucru, magazine. De asemenea, disponibil cu licheni în interior. caporasodesign.it

Denumirea proiectului : More _Light, Numele proiectanților : Giorgio Caporaso, Numele clientului : Giorgio Caporaso Design.

More _Light Sistemul De Design Interior Modular

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.