Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cerceii Și Inelul

Vivit Collection

Cerceii Și Inelul Inspirată de formele găsite în natură, Colecția Vivit creează o percepție interesantă și curiosă prin formele alungite și liniile învolburate. Piesele Vivit constau din foi de aur galben îndoite de 18k cu placaj de rodiu negru pe fețele exterioare. Cerceii în formă de frunze înconjoară globulele urechilor, astfel încât mișcările sale naturale creează un dans interesant între negru și aur - ascunzând și dezvăluind aurul galben dedesubt. Sinuozitatea formelor și atributele ergonomice ale acestei colecții prezintă un joc fascinant de lumină, umbre, strălucire și reflecții.

Denumirea proiectului : Vivit Collection, Numele proiectanților : Brazil & Murgel, Numele clientului : Brazil & Murgel.

Vivit Collection Cerceii Și Inelul

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.