Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaunul Dentar Pentru Copii

ROI

Scaunul Dentar Pentru Copii Proiectarea ROI a fost creată cu intenția de a capta atenția utilizatorului final pentru a-l face să uite, dacă este posibil, frica și anxietatea cauzată de examinarea medicală. Această unitate dentară nu are o funcție tehnologică diferită de cele de pe piață, dar elementele care o compun au un aspect nou, astfel încât să se angajeze într-un mod pozitiv copilul să înceapă să stabilească o relație cu dentistul.

Denumirea proiectului : ROI, Numele proiectanților : Roberta Emili, Numele clientului : Roberta Emili.

ROI Scaunul Dentar Pentru Copii

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.