Revista de proiectare
Revista de proiectare
Difuzorul De Arome

Magic stone

Difuzorul De Arome Magic Stone este mult mai mult decât un aparat de uz casnic, este capabil să creeze o atmosferă magică. Forma sa este inspirată din natură, gândindu-se la o piatră, netezită de apa unui râu. Elementul de apă este reprezentat simbolic de valul care separă partea superioară de corpul inferior. Apa este elementul cheie al acestui produs care prin ultrasunete atomizează apa și uleiul parfumat, creând un abur rece. Motivul de undă, servește la crearea atmosferei prin lumina LED care schimbă fără probleme culorile. Apăsând capacul activezi butonul de capacitate care controlează toate funcțiile.

Denumirea proiectului : Magic stone, Numele proiectanților : Nicola Zanetti, Numele clientului : Segnoinverso Srl.

Magic stone Difuzorul De Arome

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.