Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dispozitiv Detașabil Pentru Educație

Unite 401

Dispozitiv Detașabil Pentru Educație Unite 401: duo perfect pentru Educație. Să vorbim despre munca în echipă. Cu un design 2-in-1 incredibil de versatil, Unite 401 este dispozitivul ideal pentru studenți pentru medii de învățare colaborativă. Combinația dintre o tabletă și un notebook oferă cea mai puternică soluție mobilă pentru Educație, împuternicită de un design sigur de la mgseries la cel mai inteligent preț.

Denumirea proiectului : Unite 401, Numele proiectanților : Jp Inspiring Knowledge, Numele clientului : JP - inspiring knowledge.

Unite 401 Dispozitiv Detașabil Pentru Educație

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.