Revista de proiectare
Revista de proiectare
Balansoar

xifix2base rocking-chair-one

Balansoar Designul balansoarui se bazează pe minimul necesar de fizică și material - realizat printr-o țeavă nesfârșită. Stabilitatea este obținută prin forma buclelor. Nu sunt necesare construcții și conexiuni suplimentare. Scaunul nu are colțuri doar curbe - curbe armonioase. Este un balansoar subțire și confortabil - fără ornamente și construcții suplimentare. El este destinat zonelor de relaxare precum camerele de zi. Construcția minimizată a unei conducte este imediat vizibilă.

Denumirea proiectului : xifix2base rocking-chair-one, Numele proiectanților : Juergen Josef Goetzmann, Numele clientului : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Balansoar

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.