Revista de proiectare
Revista de proiectare
Centru De Vânzări Imobiliare

MIX C SALES CENTRE

Centru De Vânzări Imobiliare este un centru de vânzări imobiliare. Forma arhitecturală originală este o cutie pătrată de sticlă. Designul interior general poate fi văzut din exteriorul clădirii, iar designul interior este reflectat în totalitate de elevarea clădirii. Există patru zone funcționale, zona de afișare multimedia, zona de afișare a modelului, zona de canapea de negociere și zona de afișare a materialelor. Cele patru zone funcționale arată împrăștiate și izolate. Așa că am aplicat o panglică pentru a conecta întregul spațiu pentru a realiza două concepte de proiectare: 1. conectarea zonelor funcționale 2. Formarea elevării clădirii.

Denumirea proiectului : MIX C SALES CENTRE, Numele proiectanților : Kris Lin, Numele clientului : .

MIX C SALES CENTRE Centru De Vânzări Imobiliare

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.