Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul Pentru Birou De Acasă

Marken Desk

Mobilierul Pentru Birou De Acasă Sentimentul ușor vizual al acestui birou elegant și totuși puternic ne duce înapoi la școala de design scandinavă. Forma penibilă a picioarelor, felul în care se apleacă spre față, aproape ca un gest domnesc de salut, ne amintește de silueta unui bărbat nobil, cu pălăria de la salutul unei doamne. Biroul ne salută să-l folosim. Forma sertarelor, precum membrele separate ale biroului, cu senzația lor de spânzurare și un aspect personificat în față, scanează camera ca niște ochi atenți.

Denumirea proiectului : Marken Desk, Numele proiectanților : Claudio Sibille, Numele clientului : M3 Claudio Sibille.

Marken Desk Mobilierul Pentru Birou De Acasă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.