Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dispozitivul Digital De Difuzare Video

Avoi Set Top Box

Dispozitivul Digital De Difuzare Video Avoi este una dintre cele mai noi cutii inteligente de top din Vestel care oferă în principal tehnologie de difuzare digitală pentru utilizatorii de televiziune. Cel mai important personaj al lui Avoi este „ventilația ascunsă”. Ventilația ascunsă face posibilă crearea de modele unice și simple. Avoi, pe lângă vizionarea canalelor digitale în calitate HD, puteți asculta muzică, viziona filme și privi fotografii și imagini pe ecranul televizorului, în timp ce controlați aceste fișiere prin meniul UI. Sistemul de operare Avoi este Android V4.2 Jel

Denumirea proiectului : Avoi Set Top Box, Numele proiectanților : Vestel ID Team, Numele clientului : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Dispozitivul Digital De Difuzare Video

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.