Revista de proiectare
Revista de proiectare
Telecomandă

STILETTO

Telecomandă RC Stiletto este o telecomandă care funcționează cu ajutorul senzorilor gyro. Însoțesc designul cu detaliile elegante ale noilor televizoare high-end. Forma subțire a Stiletto seamănă cu un băț magic. Detaliile sale, deoarece capacul de jos este acoperit cu atingere moale, iar forma curbă oferă o ținută confortabilă pentru utilizator. Partea cosmetică din centrul de sus al telecomenzii adună butoanele și creează un punct de focalizare pentru utilizator, Creează de asemenea un câmp de personalizare. Capacul lor oferă feedback pentru rotație.

Denumirea proiectului : STILETTO, Numele proiectanților : Vestel ID Team, Numele clientului : Vestel Electronics Co..

STILETTO Telecomandă

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.