Revista de proiectare
Revista de proiectare
Caietul Clamshell Pentru Educație

Pupil 107

Caietul Clamshell Pentru Educație Elevul 107: Un pas suplimentar în educația viitoare. Inspirarea cunoștințelor nu a fost niciodată atât de ușoară. Elevul 107 explorează o lume vastă de noi posibilități de învățare. Combinând un design de ultimă oră, cu standarde HD, cu performanțe fluide pentru Windows 8, elevul 107 este conceput special pentru a răspunde nevoilor educaționale ale elevilor din întreaga lume. Bine ați venit la cel mai înalt nivel de educație de calitate.

Denumirea proiectului : Pupil 107, Numele proiectanților : Jp Inspiring Knowledge, Numele clientului : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 Caietul Clamshell Pentru Educație

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.