Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun De Teatru

Thea

Scaun De Teatru MENUT este un studio de design axat pe designul copiilor, cu obiectivul clar de a împărți podul cu cel pentru adulți. Filozofia noastră este de a oferi o viziune inovatoare asupra modului de viață al unei familii contemporane. Vă prezentăm THEA, un scaun de teatru. Stai jos și pictează; creează-ți povestea; și sună-ți prietenii! Punctul focal al THEA este spatele, care poate fi folosit ca scenă. Există un sertar în partea de jos, care odată deschisă ascunde partea din spate a scaunului și permite un pic de confidențialitate pentru „păpușarul”. Copiii vor găsi marionete cu degetul în sertar pentru a pune în scenă spectacole alături de prietenii lor.

Denumirea proiectului : Thea, Numele proiectanților : Maria Baldó Benac, Numele clientului : MENUT.

Thea Scaun De Teatru

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.