Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mouse-Ul De Calculator

Snowball

Mouse-Ul De Calculator Snowball este proiectat să funcționeze într-o manieră inversă în ceea ce privește utilizarea convențională a mouse-ului. Dispozitivul are un formular simplu, dar totuși atent, completat cu o unitate de comandă unică, poate fi personalizat atât prin opțiuni alternative de culori, cât și pentru unități de comandă, precum și prin funcții diferite, care beneficiază de design și principiul de lucru. Cu un sistem interior încorporat care conține două trackere optice, Snowball piste în două planuri perpendiculare. Această abilitate eliberează utilizarea, personalizând complet experiența utilizatorului.

Denumirea proiectului : Snowball, Numele proiectanților : Hakan Orel, Numele clientului : .

Snowball Mouse-Ul De Calculator

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.