Revista de proiectare
Revista de proiectare
Giratie Hi-Fi

Calliope

Giratie Hi-Fi Scopul final al unei mese rotative Hi-Fi este de a re-crea cele mai pure și necontaminate sunete; această esență a sunetului este atât terminusul, cât și conceptul acestui design. Acest produs elaborat este o sculptură a sunetului care reproduce sunetul. Ca placă turnantă este una dintre cele mai performante placi turnante Hi-Fi disponibile și această performanță inegalabilă este indicată și amplificată prin aspectele sale unice de formă și design; unind forma și funcția într-o uniune spirituală pentru a întruchipa placa turnantă Calliope.

Denumirea proiectului : Calliope, Numele proiectanților : Deniz Karasahin, Numele clientului : Calliope Audio.

Calliope Giratie Hi-Fi

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.