Revista de proiectare
Revista de proiectare
Jucărie

Rocking Zebra

Jucărie Copiii adoră această jucărie basculantă frisky, în timp ce aspectul contemporan, grafica funky și lemnul natural, sunt adevărați atrăgători în casa modernă. Provocarea de proiectare a implicat păstrarea caracterului esențial al unei jucării clasice de tip moștenitor, folosind tehnici avansate și un sistem de construcție modulară care să permită viitoarele tipuri de animale suplimentare, cu schimbări minime de piese. De asemenea, produsul ambalat trebuia să fie compact și sub 10 kg pentru canale de vânzare directă pe internet. Folosirea stratului de imprimare personalizat este o primă realitate, rezultând o redare perfectă a culorilor / modelului pe o suprafață total rezistentă la zgârieturi

Denumirea proiectului : Rocking Zebra, Numele proiectanților : Newmakers, Numele clientului : Newmakers.

Rocking Zebra Jucărie

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.