Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bistro

Ubon

Bistro Ubon este un bistrot thailandez situat în centrul orașului kuwait. Acesta are vedere la strada Fahad Al salim, o stradă bine respectată pentru comerțul din vremea aceea. Programul spațial al acestui bistro necesită un design eficient pentru toate zonele de bucătărie, depozitare și toaletă; permițând o zonă de luat masa spațioasă. Pentru ca acest lucru să fie realizat, interiorul lucrează unde trebuie integrat cu elementele structurale existente într-un mod armonios.

Denumirea proiectului : Ubon, Numele proiectanților : Rashed Alfoudari, Numele clientului : .

Ubon Bistro

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.