Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaune Transformabile Și Masă De Cafea

Sensei

Scaune Transformabile Și Masă De Cafea Scaunele Sensei / masa de cafea este o piesă de mobilier care, ca majoritatea creațiilor mele, începe prin a găsi noi modalități de a profita de spații mici prin desene geometrice aleatorii. Stilul acestui proiect este indicat într-o modă minimalistă, în care nu avem curbe, dar în schimb avem linii, avioane și culori neutre, precum alb-negru. Scaunele, când sunt așezate orizontal și unite de spatele lor, ne oferă o masă de cafea. Secțiunea din mijloc a mesei (unde sunt așezate spatele) este uimitor de puternică și se poate așeza pe mijloc, fără să miști măcar masa.

Denumirea proiectului : Sensei, Numele proiectanților : Claudio Sibille, Numele clientului : Sibille.

Sensei Scaune Transformabile Și Masă De Cafea

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.