Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul De Rafturi

Quadro Qusabi

Sistemul De Rafturi Sistemul de rafturi Quadro Qusabi (sau în scurt timp QQ) a fost inspirat de versatilitatea schelei. Qusabi (înseamnă „pană” în japoneză) se introduc în deschideri de stâlpi la înălțimea dorită. Rafturile și sertarele sunt așezate pe panele Qusabi, fără scule sau piulițe. Orice raft sau un sertar poate fi înlocuit în orice moment. Este ușor să asamblați un nou sistem QQ doar cu 2 rafturi, 4 stâlpi și un dop. Cea mai mică dimensiune a raftului este de 280 cm. Mărimile altor rafturi sunt cu 8 cm mai late sau mai lungi. Sistemul QQ poate fi reasamblat și extins la nesfârșit prin adăugarea de posturi și rafturi noi la sistemul existent.

Denumirea proiectului : Quadro Qusabi, Numele proiectanților : Sonia Ponka, Numele clientului : MultiMono.

Quadro Qusabi Sistemul De Rafturi

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.