Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tabelul

UFO

Tabelul Combinație de sticlă, metal și lemn. Prezentul proiect susține concepția companiei de proiectare Xo-Xo-l, care este descrisă drept „Mobila emoțiilor pozitive”. Este un design foarte funcțional, deși este exterior foarte ușor și unic. Această unitate este dezasamblată complet, care poate fi dezasamblată și asamblată în orice loc.

Denumirea proiectului : UFO, Numele proiectanților : Viktor Kovtun, Numele clientului : Xo-Xo-L design.

UFO Tabelul

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.