Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cercei

GEMEL

Cercei Scopul meu a fost să creez o piatră prețioasă folosind presă ca metodă de fabricație și să folosesc produsul în modelele mele de bijuterii cu referire istorică. Rezultatul este o replică ușoară „Gemel”. „Gemelă” poate fi produsă într-o mare varietate de culori, modele și dimensiuni vibrante. „Gemelă” este ușoară, ceea ce face posibil ca „Gemelele” de piatră să fie purtate ca cercei, care sunt confortabili pentru purtător. Utilizarea „Gemelelor” îmi oferă posibilitatea ca o gamă largă de forme și culori să fie încorporate în designul meu de bijuterii.

Denumirea proiectului : GEMEL, Numele proiectanților : Katherine Alexandra Brunacci, Numele clientului : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Cercei

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.