Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul Inteligent

Fluid Cube and Snake

Mobilierul Inteligent Hello Wood a creat o linie de mobilier de exterior cu funcții inteligente pentru spațiile comunitare. Reimaginând genul de mobilier public, au proiectat instalații funcționale atractive și vizuale, cu sistem de iluminare și prize USB, care au necesitat integrarea panourilor solare și a bateriilor. Șarpele este o structură modulară; elementele sale sunt variabile pentru a se potrivi site-ului dat. Fluid Cube este o unitate fixă cu un blat de sticlă cu celule solare. Studioul consideră că scopul designului este de a transforma articolele de utilizare de zi cu zi în obiecte iubitoare.

Denumirea proiectului : Fluid Cube and Snake, Numele proiectanților : Hello Wood, Numele clientului : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Mobilierul Inteligent

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.