Revista de proiectare
Revista de proiectare
Comerțul Cu Amănuntul

Sport In Street

Comerțul Cu Amănuntul Am început proiectarea cu diverse planșe de spirit care determină diferite domenii de interes ale tinerilor. Temele tehnologiei, rețelelor sociale, streetart-ului și naturii au fost adoptate pentru a crea un magazin de cultură de stradă. Materialele industriale au fost folosite în toate mobilele din întregul magazin pentru a crea un Perspectivă răcoroasă, împreună cu materialele naturale, care încălzesc atmosfera, căutând un echilibru sensibil. Designul complicat provoacă o mare emoție în colțurile ascunse ale magazinului. Standurile de afișare înalte puse la mijloc îi fac pe clienți curioși prin aducerea în secret.

Denumirea proiectului : Sport In Street , Numele proiectanților : Ayhan Güneri, Numele clientului : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Comerțul Cu Amănuntul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.