Revista de proiectare
Revista de proiectare
Zona Comercială Și Sala De Așteptare Vip

Commercial Area, SJD Airport

Zona Comercială Și Sala De Așteptare Vip Acest proiect se alătură noii tendințe de design ecologic Aeroporturi din lume, încorporează magazine și servicii în terminal și face pasagerul să treacă printr-o experiență în timpul instanței sale. GREEN Airport Design Trend include spații cu o valoare mai ecologică și mai durabilă a designului aeroportuar, totalitatea spațiului comercial fiind luminat de lumina soarelui natural, datorită unei fațade monumentale din sticlă orientată spre pistă. VIP Lounge a fost conceput cu un concept de celule organice și de avangardist în minte. Fațada permite confidențialitate în cameră, fără a bloca vederea spre exterior.

Denumirea proiectului : Commercial Area, SJD Airport, Numele proiectanților : sanzpont [arquitectura], Numele clientului : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Zona Comercială Și Sala De Așteptare Vip

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.