Revista de proiectare
Revista de proiectare
Modul De Poartă

SIMORGH

Modul De Poartă Această construcție a fost proiectată astfel încât atunci când mașinile care trec pe bont există o bară aflată sub drum, care coboară în greutate a mașinilor care determină rotirea roților de viteze și trasarea cablurilor. Prin urmare, odată cu sosirea mașinilor pe site, forma portalului este schimbată și ne oferă vederi diferite.

Denumirea proiectului : SIMORGH, Numele proiectanților : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Numele clientului : Company Sepad KHorasan.

SIMORGH Modul De Poartă

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.