Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

Hybrid Beauty

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei Proiectarea colecției Hybrid Beauty este să folosească înțelepciunea ca mecanism de supraviețuire. Caracteristicile drăguțe fondate sunt panglici, volane și flori, iar acestea sunt remadate prin tehnici tradiționale de fabrică de fabricație și de couture. Aceasta recreează tehnici vechi de couture la hibrid modern, care este romantic, întunecat, dar și veșnic. Întregul proces de proiectare al Hybrid Beauty promovează durabilitatea pentru a crea modele atemporale.

Portalul Ușor Viitorul Oraș Feroviar

Light Portal

Portalul Ușor Viitorul Oraș Feroviar Light Portal este masterplanul Yibin Highspeed Rail City. O reformă a stilului de viață recomandă tuturor vârstelor pe tot parcursul anului. Alături de stația de trenuri de mare viteză Yibin, care a funcționat din iunie 2019, Centrul Yibin Groenlanda este format din 160 de metri înălțime, turnuri gemene cu utilizare mixtă, care integrează arhitectura și natura cu bulevardul peisaj lung de 1 km. Yibin are o istorie de mai bine de 4000 de ani, acumulând înțelepciune și cultură la fel ca sedimentele din râu au marcat dezvoltarea Yibinului. Turnurile gemene servesc ca un portal ușor pentru ghidarea vizitatorilor, precum și un reper pentru rezidenții de asamblare.

Clinica Dentară

Clinique ii

Clinica Dentară Clinique ii este o clinică de ortodontie privată pentru un lider de opinie și un medic specialist, care aplică și cercetează cele mai avansate tehnici și materiale din disciplina sa. Arhitecții au conceput un concept de implant bazat pe utilizarea ortodontică tipică a dispozitivelor medicale de înaltă precizie ca principiu de proiectare în întreg spațiul. Suprafețele interioare și mobilierul se îmbină perfect într-o coajă albă cu un strop de corian galben în care sunt implantate tehnologiile medicale de ultimă oră.

Megalopolis X Shenzhen Super Sediul

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Sediul Megalopolis X va fi noul centru din inima zonei golfului mai mare, aproape de granița dintre Hong Kong și Shenzhen. Planul principal integrează arhitectura cu rețele pietonale, parcuri și spații publice. Rețele de transport de deasupra și de sub sol sunt planificate prin maximizarea conectivității în oraș. O rețea de infrastructură durabilă subterană va oferi sisteme pentru răcirea raurilor și tratarea automată a deșeurilor într-o manieră perfectă. Obiectivul este de a stabili un cadru creativ de plan al modului în care vor fi proiectate orașele în viitor.

Cuierul Fluturelor

Butterfly

Cuierul Fluturelor Cuierul fluturelui și-a primit numele pentru asemănarea cu forma unui fluture zburător. Este un mobilier minimalist care poate fi asamblat într-un mod convenabil datorită designului componentelor separate. Utilizatorii pot asambla rapid cuierul cu mâinile goale. Când este necesar să vă deplasați, este convenabil să îl transportați după demontare. Instalarea durează doar doi pași: 1. stocați ambele cadre pentru a forma un X; și faceți cadrele în formă de diamant de pe fiecare parte suprapuse. 2. glisați bucata de lemn prin rame suprapuse în formă de diamant de pe ambele părți pentru a ține ramele

Centrul Cultural Regândit Medieval

Medieval Rethink

Centrul Cultural Regândit Medieval Rethink Medieval a fost un răspuns la o comisie privată pentru a construi un Centru Cultural pentru un mic sat nedezvăluit în provincia Guangdong, care datează de 900 de ani din Dinastia Song. O dezvoltare de patru etaje, de 7000 mp, este centrată în jurul unei formațiuni antice de roci cunoscută sub numele de Piatra Ding Qi, simbol al originii satului. Conceptul de proiectare a proiectului se bazează pe prezentarea istoriei și culturii satului antic, în timp ce leagă vechiul și noul. Centrul cultural reprezintă o reinterpretare a unui sat antic și o transformare în arhitectură contemporană.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.