Revista de proiectare
Revista de proiectare
Filtrul De Țigară

X alarm

Filtrul De Țigară X alarmă, este o alarmă pentru fumători pentru a-i face să realizeze ceea ce își fac singuri în timp ce o fac. Acest design este o nouă generație de filtre pentru țigări. Acest design poate fi un bun înlocuitor pentru reclamele scumpe împotriva fumatului și are o influență mai mare asupra minții fumătorilor decât orice altă publicitate negativă. Are o structură foarte simplă, filtrele sunt ștanțate cu o cerneală invizibilă care acoperă zona negativă a schiței și cu fiecare puf schița va apărea mai clară, astfel încât cu fiecare puf vei vedea că inima ta se întunecă și știi ce se întâmplă cu tine.

Parcarea Pentru Biciclete Transformatoare

Smartstreets-Cyclepark™

Parcarea Pentru Biciclete Transformatoare Smartstreets-Cyclepark este o versatilă și simplificată instalație de parcare pentru biciclete pentru două biciclete, care se încadrează în câteva minute pentru a permite îmbunătățirea rapidă a instalațiilor de parcare pentru biciclete în zonele urbane, fără a adăuga aglomerație pe scena străzii. Echipamentul ajută la reducerea furtului de biciclete și poate fi instalat chiar și pe cele mai înguste străzi, eliberând o nouă valoare din infrastructura existentă. Din oțel inoxidabil, echipamentele pot fi potrivite în culori RAL și pot fi aduse pentru autorități locale sau sponsori. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a ajuta la identificarea rutelor ciclice. Poate fi reconfigurat pentru a se potrivi cu orice dimensiune sau stil de coloană.

Ambalajul De Magneziu

Kailani

Ambalajul De Magneziu Lucrările Agenției Arome privind identitatea grafică și linia artistică pentru ambalajele Kailani se bazează pe un design minimal și curat. Acest minimalism este în conformitate cu produsul care are un singur ingredient, magneziul. Tipografia aleasă este puternică și dactilografiată. Caracterizează atât rezistența magneziului mineral, cât și rezistența produsului, care restabilește vitalitatea și energia consumatorilor.

Sticla De Vin

Gabriel Meffre

Sticla De Vin Aroma creează identitatea grafică pentru vasul colecționarului Gabriel Meffre, care împlinește 80 de ani. Am lucrat la un design caracteristic al anilor 30 ai vremii, simbolizat grafic de o femeie cu un pahar de vin. Plăcile de culoare utilizate sunt accentuate de gofrare și ștanțare cu folie fierbinte pentru a accentua partea colecționară a colecției.

Ambalajul Alimentar

Chips BCBG

Ambalajul Alimentar Provocarea realizării ambalajelor cu cip ale mărcii BCBG a constat în realizarea unei serii de ambalaje în conformitate cu universul mărcii. Ambalajele trebuiau să fie atât minimaliste, cât și moderne, având în același timp o notă artizanală de crocante și acea latură plăcută și simpatică care aduce personajele desenate cu pixul. Aperitivul este un moment convivial care trebuie să se simtă pe ambalaj.

Scara

U Step

Scara Scara U Step este formată prin interblocarea a două piese de profil pătrate din formă de u, care au dimensiuni diferite. În acest fel, scara devine autoportantă cu condiția ca dimensiunile să nu depășească pragul. Pregătirea în avans a acestor piese oferă o comoditate de asamblare. Ambalarea și transportul acestor piese drepte sunt de asemenea mult simplificate.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.