Revista de proiectare
Revista de proiectare
Campania Publicitară

Feira do Alvarinho

Campania Publicitară Feira do Alvarinho este o petrecere anuală a vinului care are loc în Moncao, în Portugalia. Pentru a comunica evenimentul, a fost creat un regat antic și fictiv. Cu nume propriu și civilizație, Regatul Alvarinho, desemnat astfel pentru că Moncao este cunoscut drept leagănul vinului Alvarinho, a fost inspirat în istoria reală, locuri, oameni iconici și legendele Moncao. Cea mai mare provocare a acestui proiect a fost să transpună povestea reală a teritoriului în designul personajelor.

Material Textil Imprimat

The Withering Flower

Material Textil Imprimat Floarea ofilitoare este o sărbătoare a puterii imaginii florii. Floarea este un subiect popular scris ca personificare în literatura chineză. Spre deosebire de popularitatea înfloritoare a florilor, imaginile cu floarea în descompunere sunt adesea asociate cu jinx și tabu. Colecția analizează ceea ce modelează percepția unei comunități cu privire la ceea ce este sublim și abject. Proiectată în rochii de tul de 100cm până la 200cm, imprimare pe serigrafie pe țesături cu plasă translucidă, tehnica textilă permite imprimărilor să rămână opace și întinse pe plasă, creând un aspect de imprimeuri la linia aerului.

Centrul Medical De Înfrumusețare

LaPuro

Centrul Medical De Înfrumusețare Designul este mai mult decât o estetică bună. Este modul în care este utilizat spațiul. Centrul medical a integrat forma și funcționarea ca unul singur. Înțelegerea cerințelor utilizatorilor și oferindu-le o experiență a tuturor atingerilor subtile din mediul înconjurător care se simte ușurant și cu adevărat grijă. Designul și noul sistem tehnologic oferă soluții pentru utilizator și ușor de gestionat. Având în vedere sănătatea, bunăstarea și asistența medicală, centrul a adoptat materiale durabile pentru mediu și monitorizează procesul de construcție. Toate elementele sunt integrate în proiectul unde este cu adevărat potrivit pentru utilizatori.

Designul Identității Vizuale

ODTU Sanat 20

Designul Identității Vizuale Pentru al 20-lea an de ODTU Sanat, un festival de artă organizat anual de Universitatea Tehnică din Orientul Mijlociu, solicitarea a fost de a construi un limbaj vizual pentru a evidenția cei 20 de ani ai festivalului. După cum a fost solicitat, anul 20 al festivalului a fost accentuat prin abordarea lui ca o piesă de artă acoperită care va fi dezvăluită. Umbrele din aceleași straturi colorate care formează numerele 2 și 0 au creat o iluzie 3D. Această iluzie dă senzația de ușurare, iar numerele par ca s-au topit în fundal. Alegerea vii a culorii creează un contrast subtil cu liniștea ondulată 20.

Lemnul De Malbec De Whisky

La Orden del Libertador

Lemnul De Malbec De Whisky Încercând să combine elementele distincte care se referă la numele produsului, designul consolidează mesajul pe care îl propune. Transmite o imagine interesantă și intrigantă. Ilustrația unui condor sfidător care își arată aripile, denotă sentimentul de libertate, conjugat cu medalia simetrică și sugestivă, adăugată unei ilustrații de fundal cu un peisaj imaginar care aduce poezia la design, generează o combinație ideală pentru a transmite mesajul dorit. O paletă de culori sobră îi conferă caracteristici exclusive și utilizarea tipografică remite unui produs tradițional și istoric.

Designul Arhitecturii De Acasă

Bienville

Designul Arhitecturii De Acasă Logistica acestei familii muncitoare le impunea să fie acasă în perioade îndelungate, care, pe lângă muncă și școală, deveneau perturbatoare pentru starea lor de bine. Au început să se gândească, ca multe familii, dacă era necesară o mutare în suburbi, schimbul de proximitate cu facilitățile orașului pentru o curte mai mare pentru a crește accesul în aer liber. În loc să se mute departe, ei au decis să construiască o casă nouă care să reconsidere limitele vieții interioare la casă pe un lot urban mic. Principiul organizator al proiectului a fost acela de a crea cât mai mult acces în aer liber din zonele comunale.