Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurant

Yuyuyu

Restaurant Există destul de multe dintre aceste modele contemporane mixte pe piața din China de azi, de obicei bazate pe modele tradiționale, dar cu materiale moderne sau expresii noi. Yuyuyu este un restaurant chinezesc, designerul a creat o nouă modalitate de a exprima designul oriental, o nouă instalare compusă din linii și puncte, acestea sunt extinse de la ușă la interiorul restaurantui. Odată cu schimbarea timpurilor, aprecierea estetică a oamenilor se schimbă și ea. Pentru designul oriental contemporan, inovația este foarte necesară.

Restaurant

Yucoo

Restaurant Odată cu maturitatea treptată a esteticii și schimbările estetice ale omului, stilul modern care evidențiază sinele și individualitatea au devenit elementele importante ale designului. Acest caz este un restaurant, designerul doresc să creeze o experiență spațială tinerească pentru consumatori. Plante albastre, gri și verzi creează confort și ținută naturală pentru spațiu. Candelabrul realizat din rattan și metal țesute manual explică coliziunea dintre om și natură, arătând vitalitatea întregului restaurant.

Magazin

Formal Wear

Magazin Magazinele de îmbrăcăminte pentru bărbați oferă adesea interioare neutre, care afectează negativ starea de spirit a vizitatorilor și, prin urmare, reduc procentul vânzărilor. Pentru a atrage oamenii nu numai să viziteze un magazin, ci și să cumpere produse care sunt prezentate acolo, spațiul ar trebui să inspire și să răspândească o veselie bună. De aceea, designul acestui magazin folosește caracteristici speciale inspirate de măiestria de cusut și diferite detalii care vor atrage atenția și vor răspândi o dispoziție bună. Dispunerea în spațiu deschis care a fost împărțită în două zone este de asemenea concepută pentru libertatea clienților în timpul cumpărăturilor.

Îndreptarea Părului

Nano Airy

Îndreptarea Părului Fierul de îndreptare aerisit Nano combină materialele de acoperire nano-ceramice cu o tehnologie inovatoare de fier negativ, care aduce părul ușor și elegant în formă dreaptă. Datorită senzorului de magnet din partea superioară a capacului și a corpului, dispozitivul se oprește automat atunci când capacul este închis, ceea ce este sigur de transportat. Corpul compact cu design wireless reîncărcabil USB este ușor de depozitat în geantă și de purtat, ajutând femelele să păstreze o coafură elegantă oricând, oriunde. Schema de culori alb-și-roz conferă dispozitivului un personaj feminin.

Aplicația Mobilă

DeafUP

Aplicația Mobilă DeafUP declanșează importanța educației și a experienței profesionale pentru comunitatea surdă din Europa de Est. Ei creează un mediu în care profesioniștii auditori și studenții surzi pot întâlni și colabora. Lucrul împreună va fi un mod natural de a împuternici și de a motiva persoanele surde să devină mai active, să-și crească talentele, să învețe noi abilități, să facă diferența.

Genti De Mână

Qwerty Elemental

Genti De Mână La fel ca evoluția designului mașinilor de scris arat transformarea de la o formă vizuală extrem de complexă la o formă geometrică simplă, netedă, Qwerty-elemental este întruchiparea puterii, simetriei și simplității. Piesele constructive din oțel realizate de diverși meșteri sunt caracteristicile vizuale distinctive ale produsului, ceea ce conferă geantei un aspect arhitectonic. Particularitatea esențială a geantei sunt două chei de mașină de scris care sunt auto-fabricate și asamblate chiar de designer.