Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurantul

Thankusir Neverland

Restaurantul Suprafața întregului proiect este destul de mare, costul transformării energiei electrice și a apei și a aerului condiționat central este ridicat, precum și a altor echipamente și echipamente pentru bucătărie, astfel încât bugetul disponibil pentru decorarea spațiului interior este destul de limitat, astfel încât proiectanții să ia „ frumusețea naturii a clădirii în sine, ceea ce oferă o mare surpriză. Acoperișul a fost modificat prin instalarea luminilor cerului de dimensiuni diferite. În timpul zilei, soarele strălucește prin lumina cerului, creează natura și efectul de lumină armonizat.

Inel

Ohgi

Inel Mimaya Dale, designerul inelui Ohgi a transmis un mesaj simbolic cu acest inel. Inspirația ei din inel a venit din semnificațiile pozitive pe care fanii japonezi pliați și cât sunt de iubiți în cultura japoneză. Folosește aur galben de 18 K și un safir pentru material și aduc o aură luxoasă. Mai mult, ventilatorul pliabil este așezat pe un inel într-un unghi care conferă o frumusețe unică. Designul ei este o unitate între Est și Vest.

Deschizătorul De Scrisori

Memento

Deschizătorul De Scrisori Toate încep cu mulțumire. O serie de deschizători de scrisori care reflectă ocupațiile: Memento nu este doar un set de instrumente, ci și o serie de obiecte care exprimă recunoștința și sentimentele utilizatorului. Prin semantica produsului și imagini simple ale diferitelor profesii, design-urile și modalitățile unice de utilizare a fiecărei piese Memento oferă utilizatorului diverse experiențe de inimă.

Restaurantul Și Barul Japonez

Dongshang

Restaurantul Și Barul Japonez Dongshang este un restaurant și un bar japonez situat în Beijing, compus din bambus sub diferite forme și dimensiuni. Viziunea proiectului a fost de a crea un mediu de luat masa unic prin împletirea esteticii japoneze cu elemente din cultura chineză. Materialul tradițional cu conexiuni puternice cu artele și meșteșugurile din cele două țări acoperă pereții și tavanele pentru a crea o atmosferă intimă. Materialul natural și durabil simbolizează filozofia anti-urbană din povestea clasică chineză, cele șapte săgeți din Bamboo Grove, iar interiorul evocă senzația de a lua masa într-o pădure de bambus.

Fotoliu

Osker

Fotoliu Osker vă invită imediat să vă așezați și să vă relaxați. Acest fotoliu are un design foarte pronunțat și curbat, oferind caracteristici distinctive, cum ar fi tâmplăriile din lemn perfect confecționate, cotierele din piele și amortizarea. Numeroasele detalii și utilizarea materialelor de înaltă calitate: pielea și lemnul solid garantează un design contemporan și atemporal.

Casa

Zen Mood

Casa Zen Mood este un proiect conceptual centrat pe 3 factori cheie: Minimalism, adaptabilitate și estetică. Segmente individuale sunt atașate creând o varietate de forme și utilizări: case, birouri sau săli de spectacole pot fi generate folosind două formate. Fiecare modul a fost proiectat cu 3,20 x 6,00m amenajat în 19m² la 01 sau 02 etaje. Transportul se face în principal cu camioane, de asemenea poate fi livrat și instalat într-o singură zi. Este un design unic, contemporan, care creează spații simple, vii și creative făcute posibile printr-o metodă constructivă curată și industrializată.