Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Ane

Scaun Scaunul Ane are șipci din lemn masiv, care par să plutească armonios, dar independent de picioarele de cherestea, deasupra cadrului de oțel. Proiectantul afirmă că scaun, lucrat manual în cherestea ecologică certificată, este format prin utilizarea unică a mai multor piese dintr-o formă de lemn poziționate și tăiate în mod dinamic. Când este așezat pe scaun, o ușoară creștere a unghiului în spate și unghiurile de rulare pe părțile laterale sunt terminate într-un mod care să ofere o poziție de șezut naturală și confortabilă. Scaunul Ane are doar gradul potrivit de complexitate pentru a crea un finisaj elegant.

Pachetul Pentru Ceai

Seven Tea House

Pachetul Pentru Ceai Tea Hall Brand, luând imaginea vărsării și împrăștierii ceaiului în mod liber și pe îndelete, conceptul procesului de preparare a ceaiului, puternic sau slab, transformându-se imprevizibil, ca element al pictării ceaiului în timp ce degustați ceaiul. Farmecul ocazional de a lua ceaiul ca cerneală și de a folosi degetul ca pix, schițând mintea expansivă a familiei sălii de ceai, încântată de peisaj. Designul original al pachetului transmite o atmosferă confortabilă, exprimând timpul plăcut de a trăi viața cu ceai.

Promovarea Mărcii

Project Yellow

Promovarea Mărcii Project Yellow este un proiect de artă cuprinzător care construiește conceptul vizual al Totului este Galben. Conform viziunii cheie, vor fi realizate afișaje mari în aer liber în diferite orașe, iar în același timp vor fi produse o serie de derivate culturale și creative. Ca IP vizual, Project Yellow are o imagine vizuală convingătoare și o schemă de culori energică pentru a forma o viziune cheie unificată, ceea ce face ca oamenii să fie de neuitat. Potrivit pentru promovarea online și offline la scară largă și pentru producția de instrumente derivate vizuale, este un proiect unic de design.

Designul Ip Vizual

Project Yellow

Designul Ip Vizual Project Yellow este un proiect de artă cuprinzător care construiește conceptul vizual al Totului este Galben. Conform viziunii cheie, vor fi realizate afișaje mari în aer liber în diferite orașe, iar în același timp vor fi produse o serie de derivate culturale și creative. Ca IP vizual, Project Yellow are o imagine vizuală convingătoare și o schemă de culori energică pentru a forma o viziune cheie unificată, ceea ce face ca oamenii să fie de neuitat. Potrivit pentru promovarea online și offline la scară largă și pentru producția de instrumente derivate vizuale, este un proiect unic de design.

Designul Interior

Gray and Gold

Designul Interior Culoarea gri este considerată plictisitoare. Dar astăzi această culoare este una dintre liniile de cap în stiluri precum mansardă, minimalism și hi-tech. Griul este o culoare a preferinței pentru confidențialitate, o anumită pace și odihnă. Îi invită mai ales pe cei care lucrează cu oameni sau sunt angajați în cerințe cognitive, ca o culoare generală interioară. Pereții, tavanul, mobilierul, perdelele și podelele sunt gri. Nuanțele și saturația gri sunt diferite. Aurul a fost adăugat prin detalii și accesorii suplimentare. Este accentuat de cadrul de imagine.

Redesignarea Identității De Marcă

InterBrasil

Redesignarea Identității De Marcă Inspirația pentru regândirea și reproiectarea mărcii au fost schimbările în modernizarea și integrarea în cultura companiei. Designul inimii nu ar mai putea fi extern față de marcă, inspirând un parteneriat atât intern cu angajații, dar și cu clienții. O uniune integrată între beneficii, angajament și calitatea serviciilor. De la formă la culori, noul design a integrat inima în B și crucea de sănătate în T. Cele două cuvinte unite la mijloc făcând logo-ul să arate ca un singur cuvânt, un simbol, unind R și B în inima.