Revista de proiectare
Revista de proiectare
Identitatea Mărcii

Math Alive

Identitatea Mărcii Motivele grafice dinamice îmbogățesc efectul de învățare al matematicii în mediul de învățare mixt. Graficele parabolice din matematică au inspirat designul logo-ului. Literele A și V sunt conectate printr-o linie continuă, demonstrând interacțiunea dintre un educator și un elev. Transmite mesajul că Math Alive îi îndrumă pe utilizatori să devină niște copii pricepuți la matematică. Elementele vizuale cheie reprezintă transformarea conceptelor matematice abstracte în grafice tridimensionale. Provocarea a fost de a echilibra cadrul distractiv și captivant pentru publicul țintă cu profesionalismul ca brand de tehnologie educațională.

Colecția De Bijuterii

Biroi

Colecția De Bijuterii Biroi este o serie de bijuterii imprimate 3D care este inspirată de legendarul Phoenix al cerului, care se aruncă în flăcări și renaște din propria cenușă. Liniile dinamice care formează structura și modelul Voronoi răspândit la suprafață simbolizează Phoenixul care reînvie din flăcările arzătoare și zboară spre cer. Modelul își schimbă dimensiunea pentru a curge pe suprafață, dând un sentiment de dinamism structurii. Designul, care evidențiază în sine o prezență asemănătoare sculpturii, oferă purtătorului curajul de a face un pas înainte, scotând în evidență unicitatea lor.

Arta

Supplement of Original

Arta Venele albe din pietrele de râu duc la modele aleatorii pe suprafețe. Selectarea anumitor pietre de râu și aranjarea lor transformă aceste modele în simboluri, sub formă de litere latine. Așa sunt create cuvintele și propozițiile atunci când pietrele sunt în poziția corectă una lângă alta. Limbajul și comunicarea apar și semnele lor devin un supliment la ceea ce există deja.

Identitatea Vizuală

Imagine

Identitatea Vizuală Obiectivul a fost de a folosi forme, culori și tehnică de design inspirate din ipostaze de yoga. Design elegant interiorul și centrul, oferind vizitatorilor o experiență liniștită pentru a-și reînnoi energia. Prin urmare, designul logo-ului, media online, elementele grafice și ambalajul au urmat raportul de aur pentru a avea o identitate vizuală perfectă, așa cum era de așteptat, pentru a ajuta vizitatorii centrului să aibă o experiență grozavă de comunicare prin artă și design a centrului. Designerul a întruchipat experiența meditației și yoga în design.

Cuierul

Linap

Cuierul Acest cuier elegant oferă soluții la unele dintre cele mai mari probleme - dificultatea de a introduce hainele cu guler îngust, dificultatea de a agăța lenjeria intimă și durabilitate. Inspirația pentru design a venit din agrafa, care este continuă și durabilă, iar modelarea finală și alegerea materialului s-a datorat soluțiilor la aceste probleme. Rezultatul este un produs grozav care facilitează viața de zi cu zi a utilizatorului final și, de asemenea, un accesoriu frumos al unui magazin de tip boutique.

Rezidential

House of Tubes

Rezidential Proiectul este fuziunea a două clădiri, una abandonată din anii 70 cu clădirea din epoca actuală iar elementul care a fost conceput pentru a le uni este piscina. Este un proiect care are două utilizări principale, prima ca reședință pentru o familie de 5 membri, a doua ca muzeu de artă, cu suprafețe largi și ziduri înalte pentru a primi peste 300 de persoane. Designul copiază forma din spate a muntelui, muntele iconic al orașului. Doar 3 finisaje cu tonuri deschise sunt folosite in proiect pentru a face spatiile sa straluceasca prin lumina naturala care se proiecteaza pe pereti, pardoseli si tavane.