Revista de proiectare
Revista de proiectare
Activarea Energetică A Pasarelor

Solar Skywalks

Activarea Energetică A Pasarelor Metropolizele lumii - cum ar fi Beijingul - au un număr mare de pasarele care traversează arterele de trafic ocupate. Adesea sunt neatractive, reducând impresia urbană generală. Ideea proiectanților de a îmbrăca podurile cu module estetice, care generează energie fotovoltaică și de a le transforma în locuri atractive ale orașului, nu numai că este durabilă, dar creează o diversitate sculpturală care devine un ochi în peisajul urban. Stațiile de încărcare cu mașina electronică sau cu bicicleta E de sub poduri utilizează energia solară direct la fața locului.

Denumirea proiectului : Solar Skywalks, Numele proiectanților : Peter Kuczia, Numele clientului : Avancis GmbH.

Solar Skywalks Activarea Energetică A Pasarelor

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.