Revista de proiectare
Revista de proiectare
Biroul De Vânzări

The Curtain

Biroul De Vânzări Proiectarea acestui proiect are o abordare unică de utilizare a rețelei metalice ca soluție în scopuri practice și estetice. Plasa metalică translucidă creează un strat de perdele care poate estompa limita dintre spațiul interior și exterior - spațiul gri. Adâncimea spațiului creat de perdeaua translucidă creează un nivel bogat de calitate spațială. Plasa metalică din oțel inoxidabil lustruit diferă în condiții meteorologice diferite și în perioade diferite ale unei zile. Reflecția și transluciditatea ochiurilor cu un peisaj elegant creează un spațiu ZEN în stil chinezesc calm.

Denumirea proiectului : The Curtain, Numele proiectanților : Qun Wen, Numele clientului : aoe.

The Curtain Biroul De Vânzări

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.