Revista de proiectare
Revista de proiectare
Rochia

Nyx's Arc

Rochia Când lumina pătrunde prin ferestre cu un nivel fin, va produce un nivel de iluminare estetică, iluminare pentru a aduce oamenii în cameră atunci când misterios și liniștit mintea, ca Nyx cu un misterios și tăcut, utilizarea de țesături laminate și întoarceți-vă spre o eșalonare a unei astfel de interpretări a frumuseții.

Colier

Extravaganza

Colier Un colier elegant inspirat de rufe, decorațiuni antice ale gâtului, pe care le puteți vedea pe multe tablouri frumoase din secolele XVI și XVII. Caracterizat printr-un design contemporan și modern, simplificând stilul tipic ruffs încercând să-l facă modern și contemporan. Un efect sofisticat care dă eleganță purtătorului, folosind culori negru sau alb permite o multiplicitate de combinații cu un design modern și pur. Un colier dintr-o bucată, flexibil și ușor. Un material neprețuit, dar cu un design impresionant de modă înaltă, care face din acest colier nu doar o bijuterie, ci un ornament nou pentru corp.

Programul Evenimentelor De Design

Russian Design Pavilion

Programul Evenimentelor De Design expoziții, concursuri de proiectare, ateliere de lucru, proiecte de consultanță în materie de proiectare educațională și publicare care vizează promovarea designerilor și brandurilor rusești în străinătate. Activitățile noastre îi stimulează pe designerii de limbă rusă să își perfecționeze cunoștințele și abilitățile prin proiecte internaționale și îi ajută să înțeleagă rolul lor în comunitatea de proiectare, cum să promoveze și să-și facă produsele competitive și să creeze adevărate inovații.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Acesta este un produs care servește ca funcție și frumusețe simultan, condimentat cu un indiciu de cultură și rădăcini. Paravantul „pozitiv și negativ” acționează ca o barieră reglabilă și mobilă pentru confidențialitate care nu iese sau nu perturbe un spațiu. Motivul islamic conferă un efect asemănător dantelelor care este scăzut și vice verset din materialul Corian / rășină. Similar cu yin yang-ul, există întotdeauna puțin bine în rău și întotdeauna puțin rău în bine. Când soarele apune „Pozitiv și Negativ”, este cu adevărat momentul său strălucitor, iar umbrele geometrice pictează camera.

Cocktail Bar

Gamsei

Cocktail Bar Când Gamsei s-a deschis în 2013, hiper-localismul a fost introdus într-un domeniu de practică care până atunci se limita în principal la scena alimentară. La Gamsei, ingredientele pentru cocktail-uri sunt fie hrănite sălbatic, fie cultivate de fermierii artezieni locali. Interiorul barului, este o continuare clară a acestei filozofii. La fel ca cocktail-urile, Buero Wagner a procurat local toate materialele și a lucrat în strânsă colaborare cu producătorii locali pentru a produce soluții la comandă. Gamsei este un concept complet integrat care transformă evenimentul de a bea un cocktail într-o experiență inedită.