Revista de proiectare
Revista de proiectare
Papetărie

commod – Feines in Holz

Papetărie „Marfa” este specializată în lucrări interioare. Fidel motto-ului „mărfuri din lemn fine”, compania realizează proiecte rezidențiale deosebit de exclusiviste. Papetaria trebuia să răspundă acestei pretenții. Un aspect redus, dar jucăuș a fost realizat folosind o culoare special amestecată. Papetărie reflectă stilul firmei, precum și ideologia sa de a utiliza doar cel mai prețios material: Hârtia este fabricată din bumbac 100 la sută, plicurile din furnir real din lemn. Cărțile de vizită „întruchipează” sloganul companiilor prin crearea unei camere tridimensionale care să conțină produse tipice din lemn.

Tocătorul De Hârtie

HandiShred

Tocătorul De Hârtie HandiShred este un mărunțitor portabil de hârtie care nu necesită nicio sursă de alimentare externă. Este conceput mic și îngrijit, astfel încât să îl poți pune pe birou, în interiorul unui sertar sau servietă care poate accesa ușor și mărunți documentul important oricând oriunde. Această mașină de tocat utilă funcționează excelent pentru a mărunți orice documente sau chitanțe pentru a vă asigura că informațiile personale private, confidențiale și personale sunt păstrate în siguranță în orice moment.

Masa De Interacțiune

paintable

Masa De Interacțiune Paintable este o masă multifuncțională pentru toată lumea, ar putea fi o masă obișnuită, o masă de desen sau un instrument muzical. Puteți utiliza diferite tipuri de culori pentru a picta pe suprafața mesei pentru a crea muzică cu prietenii sau familiile, iar suprafața va transfera desenul pentru a deveni melodie prin senzori de culoare. Există două moduri de desen, desen creativ și desen de note muzicale, copiii pot desena orice doresc să creeze muzică la întâmplare sau să folosească regula pe care o proiectăm pentru a umple culoarea pe poziția specifică pentru a face rima de pepinieră.

Masă,

Trifold

Masă, Forma lui Trifold este informată printr-o combinație de suprafețe triunghiulare și o secvență de pliere unică. Are un design minimalist, dar complex și sculptural, din fiecare unghi de vedere dezvăluie o compoziție unică. Proiectarea poate fi adaptată la diferite scopuri, fără a compromite integritatea structurală. Trifoldul este o vitrină a metodelor de fabricație digitală și utilizarea noilor tehnologii de fabricație, cum ar fi robotica. Procesul de producție a fost dezvoltat în colaborare cu o companie de fabricare robotică specializată în plierea metalelor cu roboți cu 6 axe.

Bijuterii-Cercei

Eclipse Hoop Earrings

Bijuterii-Cercei Există un fenomen care ne arestează continuu comportamentul, oprindu-ne morți pe urmele noastre. Fenomenul astrologic al unei eclipse solare a intrigat oamenii de la cele mai fragede vârste ale umanității. De la întunecarea bruscă a cerului și vărsarea Soarelui a aruncat o umbră lungă de teamă, suspiciune și minune asupra imaginațiilor Natura uimitoare a eclipselor solare lasă o impresie durabilă tuturor. Cerceii cu cercei din eclipsă din aur alb de 18K au fost inspirați din eclipsa solară din 2012. Designul încearcă să surprindă natura și frumusețea misterioasă a soarelui și a lunii.