Revista de proiectare
Revista de proiectare
Aerul Conditionat

Midea Sensia HW

Aerul Conditionat Midea Sensia promovează calitatea vieții și un mod inovator de expunere a obiectului de decor. Pe lângă eficiența fluxului de aer și tăcerea, acesta prezintă panoul tactil inovator care oferă acces funcțiilor și culorilor și intensității fulgerului. Terapia color care ajută procesul anti-stres, trendând produse inovatoare în ambele moduri, bunăstare și estetică. În plus față de estetica diferită, formele sale integrează interiorul locuinței atât prin eleganță cât și prin stil, valorizând casa prin lumină indirectă.

Birou

Duoo

Birou Duoo desk este dorința de a exprima caracterul prin minimalismul formelor. Liniile sale orizontale subțiri și picioarele metalice în unghi creează o imagine vizuală puternică. Raftul superior vă permite să plasați papetărie, astfel încât să nu deranjeze în timp ce lucrați. O tavă ascunsă la suprafață pentru conectarea dispozitivelor menține o estetică curată. Blatul de masă din furnir natural poartă căldura texturii din lemn natural. Biroul menține un echilibru impecabil, datorită materialelor selectate armonios, funcționalității și practicului combinate cu estetica formelor obișnuite și stricte.

Masina De Facut Paste De Casa

Hidro Mamma Mia

Masina De Facut Paste De Casa Hidro Mama Mia este o salvare socio-culturală prin gastronomia italiană. Extrem de ușor de utilizat, este ușor și compact, ușor de depozitat și transportat. Permite o productivitate sigură ridicată, oferind familiei o experiență plăcută de gătit în viața de zi cu zi și interacțiunea prietenilor. Motorul este complet integrat la setul de transmisie, oferind putere, robustete și utilizare sigură, oferind și o curățare și suport ușor. Taie aluatul cu diferite grosimi, putând pregăti o varietate de feluri de mâncare: paste, tăițe, lasagna, pâine, produse de patiserie, pizza și multe altele.

Hipercarul

Brescia Hommage

Hipercarul În perioadele de înaltă tehnologie, toate dispozitivele digitale, planeitatea ecranelor tactile și vehiculele raționale cu un singur volum, proiectul Brescia Hommage este un studiu de design hipercar cu două locuri al școlii vechi, prevăzut ca sărbătoare pentru o epocă în care simplitatea elegantă, materialitatea de înaltă atingere, puterea brută, frumusețea pură și legătura directă între om și mașină au fost regula jocului. O perioadă în care bărbații curajoși și ingenioși precum Ettore Bugatti însuși au creat dispozitive mobile care au uimit lumea.

Cutiuța Suculentă Dedicată Pentru Creștere

Bloom

Cutiuța Suculentă Dedicată Pentru Creștere Bloom este o cutie suculentă de cultivare dedicată, care acționează ca un mobilier elegant pentru casă. Oferă condiții perfecte de creștere pentru suculente. Scopul principal al produsului este de a umple dorința și hrana pentru cei care trăiesc în zonele urbane cu acces la mediul mai puțin verde. Viața urbană vine cu multe provocări în viața de zi cu zi. Asta îi determină pe oameni să-și ignore natura. Bloom își propune să fie puntea dintre consumatori și dorințele lor naturale. Produsul nu este automatizat, își propune să ajute consumatorul. Suportul pentru aplicație va permite utilizatorilor să ia măsuri cu plantele lor, ceea ce le va permite să se hrănească.

Producător De Ceai

Grundig Serenity

Producător De Ceai Serenitatea este un producător de ceai contemporan care se concentrează pe experiența veselă a utilizatorului. Proiectul se concentrează în principal pe elemente estetice și experiența utilizatorului, deoarece scopul principal sugerează ca produsul să fie diferit de produsele existente. Dock-ul producătorului de ceai este mai mic decât corpul, care permite produsului să privească peste sol, care aduce o identitate unică. Corpul ușor curbat combinat cu suprafețe feliate susține, de asemenea, identitatea unică a produsului.