Revista de proiectare
Revista de proiectare
Blocul De Cuțite

a-maze

Blocul De Cuțite Proiectarea blocului de cuțite a-labirint vizează să ne stimuleze simțurile mentale și vizuale în egală măsură. Modul în care stochează și organizează cuțitele este inspirat în mod unic de jocul copilăriei cu care toți suntem familiarizați. Fuzionând perfect estetica și funcționalitatea, un labirint își servește scopul și, mai important, construiește o legătură cu noi, care evocă emoții de curiozitate și distracție. În forma sa pură, un labirint ne permite să ne dezvăluim simplitatea care face mult mai mult cu mai puțin. Din această cauză, a-labirintul creează o inovație autentică a produsului, cu o experiență de neuitat a utilizatorului și un aspect care să se potrivească.

Lampa

the Light in the Bubble

Lampa Lumina din bulă este un bec modern în amintirea vechii filamente a becului lui Edison. Aceasta este o sursă de lumină led, montată în interiorul unei foi de plexiglas, tăiată cu laser cu formă de bec. Becul este transparent, dar când porniți lumina, puteți vedea filamentul și forma becului. Poate fi folosit ca lumina pendentivă sau înlocuirea unui bec tradițional.

Lampa Cu Suspensie

Spin

Lampa Cu Suspensie Spin, proiectat de Ruben Saldana, este o lampă LED suspendată pentru iluminarea accentului. Expresia minimalistă a liniilor sale esențiale, geometria rotunjită și forma sa îi conferă lui Spin designul ei frumos și armonios. Corpul său, fabricat în totalitate din aluminiu, conferă ușurință și consistență, în timp ce acționează ca un radiator. Baza sa de plafon montată la față și tensorul său extrem de subțire generează o senzație de floatabilitate aeriană. Disponibil în alb și negru, Spin este o lumină perfectă pentru a fi plasat în bare, contoare, vitrine ...

Lampa Downlight

Sky

Lampa Downlight O montare ușoară care pare să plutească. Un disc subțire și ușor a instalat câțiva centimetri sub tavan. Acesta este conceptul de design realizat de Sky. Sky creează un efect vizual care face ca lumina să pară suspendată la 5 cm de tavan, conferind acestei lumini potrivirea unui stil personal și diferit. Datorită performanțelor sale ridicate, Sky este potrivită pentru a lumina de pe tavanele înalte. Cu toate acestea, designul său curat și pur îi permite să fie considerat o opțiune excelentă pentru iluminarea oricărui tip de design interior care dorește să transmită o atingere minimă. În cele din urmă, proiectare și performanță, împreună.

Lumina Reflectoarelor

Thor

Lumina Reflectoarelor Thor este un spot LED, proiectat de Ruben Saldana, cu un flux foarte mare (până la 4.700Lm), consum de numai 27W la 38W (în funcție de model) și un design cu management termic optim, care folosește doar disiparea pasivă. Acest lucru face ca Thor să iasă în evidență ca un produs unic pe piață. În cadrul clasei sale, Thor are dimensiuni compacte, deoarece șoferul este integrat în brațul luminos. Stabilitatea centrului său de masă ne permite să instalăm cât mai multe Thor dorim, fără a provoca înclinarea piesei. Thor este un spot LED ideal pentru medii cu nevoi puternice de flux luminos.

Bolul De Măsline

Oli

Bolul De Măsline OLI, un obiect vizual minimalist, a fost conceput pe baza funcției sale, ideea de a ascunde gropile care decurg dintr-o nevoie specifică. A urmat observații despre diverse situații, urâțenia gropilor și nevoia de a spori frumusețea măslinului. Ca ambalaj cu scop dublu, Oli a fost creat astfel încât, odată deschis, să sublinieze factorul surpriză. Designerul a fost inspirat de forma măslinului și de simplitatea sa. Alegerea porțelanului are legătură cu valoarea materialului în sine și cu capacitatea de utilizare a acestuia.