Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Ydin

Scaun Scaunul Ydin poate fi montat de unul singur, fără a folosi instrumente speciale, datorită unui sistem simplu de blocare. Cele 4 picioare identice nu sunt plasate într-o ordine specială, iar scaunul din beton, acționând ca piatră-cheie, ține totul la locul său. Picioarele sunt realizate cu resturi de lemn provenite de la un producător de scări, ușor prelucrate cu ajutorul tehnicilor tradiționale de prelucrare a lemnului și în cele din urmă uleiate. Scaunul este turnat pur și simplu într-un beton UHP armat cu fibre de durată. Doar 5 piese disociabile pentru a fi ambalate și gata de a fi expediate clienților finali, este un alt argument al durabilității.

Căruciorul De Brânză Refrigerat

Coq

Căruciorul De Brânză Refrigerat Patrick Sarran a creat căruciorul de brânză Coq în 2012. Ciudățimea acestui material rulant încântă curiozitatea clienților, dar nu greșiți, acesta este în primul rând un instrument de lucru. Acest lucru se realizează cu ajutorul unei structuri stilizate de fag lăcuit, acoperite de un cloche lacuit roșu, cilindric, care poate fi atârnat la o parte pentru a dezvălui un sortiment de brânzeturi maturate. Folosind mânerul pentru a muta căruciorul, deschizând cutia, glisând placa spre a face un spațiu pentru farfurie, rotind acest disc pentru a tăia porții de brânză, ospătarul poate dezvolta procesul într-o piesă de artă performantă.

Căruciorul Deșert Răcit

Sweet Kit

Căruciorul Deșert Răcit Această vitrină mobilă pentru servirea deserturilor în restaurante a fost creată în 2016 și este cea mai recentă piesă din gama K. Designul Sweet-Kit îndeplinește cerințele de eleganță, manevrabilitate, volum și transparență. Mecanismul de deschidere se bazează pe un inel care se rotește în jurul unui disc de sticlă acrilică. Două inele modelate din fag sunt pistele de rotație, precum și mânerele pentru deschiderea vitrinei și pentru deplasarea căruciorului în jurul restaurantului. Aceste caracteristici integrate ajută la stabilirea scenei pentru servicii și evidențiază produsele afișate.

Serviciul De Băuturi Calde Cu Plante Proaspete

Herbal Tea Garden

Serviciul De Băuturi Calde Cu Plante Proaspete Patrick Sarran a creat Grădina de Ceai din plante ca un element unic pentru Landmark Mandarin Oriental din Hong Kong în 2014. Managerul de catering și-a dorit un cărucior pe care să poată efectua ceremonia ceaiului. Acest design reutilizează codurile dezvoltate de Patrick Sarran în cărucioarele sale din seria K, inclusiv căruciorul de brânză KEZA și căruciorul multifuncțional Km31, influențat de pictura peisagistică chineză.

Căruciorul De Șampanie

BOQ

Căruciorul De Șampanie BOQ este un cărucior de baie de gheață pentru servirea șampaniei la recepții. Este confecționat din lemn, metal, rășină și sticlă. Simetria circulară organizează obiecte și materiale ca parte integrantă a proiectării. Flauturile standard sunt depozitate în corolă, cu capul în jos, sub o tavă de rășină albă, protejată de praf și șocuri. Compoziția, aproape florală, invită oaspeții să formeze un cerc pentru a gusta băutura prețioasă. Dar, în primul rând, este un accesoriu de etapă eficient pentru ospătar.

Căruciorul Cu Niveluri

Kali

Căruciorul Cu Niveluri Acest cărucior pas cu pas este unul dintre elementele seriei K a designerului pentru marca QUISO. Este confecționat din lemn masiv frumos lucrat. Designul său robust și rezistent îl face ideal pentru servirea alcoolului la masa restaurantului. Pentru siguranța și eleganța serviciului, ochelarii sunt suspendați de o pernă, sticlele sunt imobilizate de o acoperire antiderapantă, roțile industriale au o rulare lină și silențioasă.