Revista de proiectare
Revista de proiectare
Iluminat

Thorn

Iluminat Considerând că este posibil să crească și să diferențieze formele organice în natură fără a deranja structura și expresia lor prin coincidențe și că ființele umane au o afinitate instinctivă pentru formele naturale, Yılmaz Dogan a spus că, în timp ce a proiectat Thorn, a vrut să reflecte creșterea cu forme care emula natura fără nicio limitare a dimensiunii în iluminare. Thorn, care este o sursă de inspirație pentru o ramură naturală a Thorn; crește într-o structură aleatorie și se formează natural, îndeplinește diferite nevoi și nu are limită de dimensiune ca un bun design de iluminat.

Masa

Patchwork

Masa Yılmaz Dogan, care a început cu ideea că diferite materiale industriale pot fi folosite împreună pe o tavă de masă, a spus că a proiectat o flexibilitate în biroul tău, că poți face modificări pentru a te adapta oricând diferitelor tendințe. Cu designul său complet destrămător, Patchwork este un design dinamic care se poate adapta cu ușurință la diferite spații precum mese și mese de întâlnire.

Instalația De Purificare A Apei

Waterfall Towers

Instalația De Purificare A Apei Clădirea transcende locația, întrucât reformulează un sit artificial care face parte dintr-un mediu natural unificat. Limita dintre oraș și natură este definită și intensificată de prezența barajului. Fiecare formă se referă la alta, care reflectă sistemele de ordine simbiotice ale naturii. Mai exact în conceptul specific, fuziunea dintre peisaj și arhitectură se întâmplă cu utilizarea fluxului de apă ca element funcțional și, ulterior, ca element organizațional.

Masa De Cafea

Ripple

Masa De Cafea Tabelele din mijloc care se folosesc de obicei au loc în mijlocul spațiilor și provoacă dificultăți cu problemele de abordare. Din acest motiv, tabelele de servicii sunt utilizate pentru a deschide acest decalaj. Pentru a rezolva această problemă, Yılmaz Dogan a combinat două funcții în proiectarea Ripple și a dezvoltat un design dinamic al produsului, care poate fi atât un suport de mijloc, cât și o masă de serviciu, care se deplasează cu un braț asimetric și se deplasează la distanță. Această mișcare dinamică a coincis cu liniile de proiectare fluide ale lui Ripple care reflectă din natură variabilitatea unei picături și a undelor formate de această picătură.

Iahtul

Portofino Fly 35

Iahtul Portofino Fly 35, umplut cu lumină naturală de la ferestrele mari amplasate în hol, tot în cabine. Dimensiunile sale oferă un sentiment fără precedent de spațiu pentru o barcă de această dimensiune. În tot interiorul, paleta de culori este caldă și naturală, cu alegerea compozițiilor de echilibru de culori și materiale, ceea ce face ca mediile din zonele moderne și confortabile, urmând tendințele internaționale ale designului interior.

Chiuveta

Thalia

Chiuveta Lavoar arătând ca un mugure gata să înflorească și să se umple: este atât de înflorit încât a fost făcut dintr-o uniune iscusită de zada și tec din lemn masiv, o esență în partea superioară și alta în partea inferioară. O potrivire fermă și sigură, oferind o atingere deosebită de eleganță și vioiciune a culorilor cu o împletire veselă de boabe cu nuanțe mereu diferite care produc lavoare unice. Frumusețea acestui obiect se caracterizează prin asimetria și armonia prin întâlnirea diferitelor forme și esență lemnoasă.