Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampă

Tako

Lampă Tako (caracatița în japoneză) este o lampă de masă inspirată din bucătăria spaniolă. Cele două baze amintesc plăcile de lemn în care este servit „pulpo a la gallega”, în timp ce forma și banda elastică evocă un bento, tradiționalul dejun japonez. Piesele sale sunt asamblate fără șuruburi, ceea ce face ușor de asamblat. A fi ambalat în bucăți reduce, de asemenea, costurile de ambalare și depozitare. Îmbinarea abajurului flexibil din polipropenă este ascunsă în spatele benzii elastice. Găurile găurite pe bază și pe piesele superioare permit fluxul de aer necesar pentru a evita supraîncălzirea.

Brățara

Fred

Brățara Există multe tipuri diferite de brățări și brățări: designeri, aurii, din plastic, ieftine și scumpe ... dar frumoase așa cum sunt, toate sunt întotdeauna pur și simplu doar brățări. Fred este ceva mai mult. Aceste manșete în simplitatea lor reînvie nobilimea timpurilor vechi, dar sunt moderne. Ele pot fi purtate și pe mâini goale, pe o bluză de mătase sau un pulover negru și vor adăuga mereu o notă de clasă persoanei care le poartă. Aceste brățări sunt unice, deoarece vin ca pereche. Sunt foarte ușoare ceea ce face ca purtarea lor să fie nefericită. Purtându-le, unul va fi observat în mod sigur!

Radiator

Piano

Radiator Inspirația pentru acest design a venit din dragoste pentru muzică. Trei elemente diferite de încălzire combinate, fiecare asemănătoare cu o tastă Piano, creează o compoziție care arată ca o tastatură Piano. Lungimea radiatorului poate varia, în funcție de caracteristicile și propunerile spațiului. Ideea conceptuală nu a fost dezvoltată în producție.

Suporturile Pentru Lumânări

Hermanas

Suporturile Pentru Lumânări Hermanas este o familie de candelabri din lemn. Sunt ca cinci surori (hermane) gata să vă ajute să creați o atmosferă confortabilă. Fiecare suport de lumânări are o înălțime unică, astfel încât combinându-le, veți putea simula efectul de iluminare al lumânărilor de dimensiuni diferite, pur și simplu folosind faruri standard. Aceste lumânări sunt confecționate din fag turnat. Acestea sunt vopsite în culori diferite, permițându-vă să vă creați propria combinație pentru a vă încadra în locul preferat.

Zona Comercială Și Sala De Așteptare Vip

Commercial Area, SJD Airport

Zona Comercială Și Sala De Așteptare Vip Acest proiect se alătură noii tendințe de design ecologic Aeroporturi din lume, încorporează magazine și servicii în terminal și face pasagerul să treacă printr-o experiență în timpul instanței sale. GREEN Airport Design Trend include spații cu o valoare mai ecologică și mai durabilă a designului aeroportuar, totalitatea spațiului comercial fiind luminat de lumina soarelui natural, datorită unei fațade monumentale din sticlă orientată spre pistă. VIP Lounge a fost conceput cu un concept de celule organice și de avangardist în minte. Fațada permite confidențialitate în cameră, fără a bloca vederea spre exterior.

Colierul Și Brosa

I Am Hydrogen

Colierul Și Brosa Designul este inspirat din filosofia neoplatonică a macrocosmosului și microcosmosului, văzând aceleași tipare reproduse pe toate nivelurile cosmosului. Referindu-se la raportul de aur și la secvența de fibonacci, colierul prezintă un design matematic care imită modelele de fitotoxie observate în natură, așa cum se observă la floarea-soarelui, margarete și diverse alte plante. Torusul de aur reprezintă Universul, învăluit în țesătura spațiului-timp. „Eu sunt hidrogen” reprezintă simultan un model al „Constantei universale a proiectării” și un model al Universului însuși.