Revista de proiectare
Revista de proiectare
Praful Și Mătură

Ropo

Praful Și Mătură Ropo este un concept de spălare a prafului și mătură, care nu cade niciodată pe podea. Datorită greutății mici a rezervorului de apă amplasat în compartimentul de jos al tubului de praf, Ropo se menține echilibrat în mod natural. După ce mătura ușor praful cu ajutorul buzei drepte a prafului de gunoi, utilizatorii pot strânge mătură și coșul de praf împreună și îl pot pune ca o singură unitate, fără a se preocupa că acesta să cadă vreodată. Forma organică modernă își propune să aducă simplitatea spațiilor interioare, iar caracteristica de balansare în mod obișnuit intenționează să distreze utilizatorii în timp ce curăță podeaua.

Fotoliu

Baralho

Fotoliu Fotoliul Baralho are un design contemporan izbitor compus cu forme pure și linii drepte. Fabricat din pliuri și suduri pe placa de aluminiu periat, acest fotoliu se remarcă pentru potrivirea sa îndrăzneață care provoacă rezistența materialului. Este capabil să reunească, într-un singur element, frumusețea, ușurința și precizia liniilor și unghiurilor.

Magazinul Flagship

Lenovo

Magazinul Flagship Lenovo Flagship Store își propune să îmbunătățească imaginea mărcii, oferind publicului o platformă de conectare și interacțiune prin stilul de viață, serviciul și experiența creată în magazin. Conceptul de proiectare este conceput pe baza misiunii de a efectua o tranziție de la producătorul de dispozitive de calcul la o marcă de frunte în rândul furnizorilor de electronice de consum.

Eticheta Vinului

5 Elemente

Eticheta Vinului Proiectarea „5 Elemente” este rezultatul unui proiect, în care clientul a avut încredere în agenția de design cu deplină libertate de exprimare. Punctul culminant al acestui design este personajul roman „V”, care prezintă ideea principală a produsului - cinci tipuri de vin împletite într-un amestec unic. Hârtia specială utilizată pentru etichetă, precum și plasarea strategică a tuturor elementelor grafice provoacă potențialul consumator să ia sticla și să o învârte în mâini, să o atingă, ceea ce face cu siguranță o impresie mai profundă și face designul mai memorabil.

Ambalajul Pentru Băuturi Răcoritoare

Coca-Cola Tet 2014

Ambalajul Pentru Băuturi Răcoritoare Pentru a crea o serie de conserve Coca-Cola care răspândesc milioane de dorințe Tết la nivel național. Am folosit simbolul Tết al Coca-cola (Pasărea înghițitoare) ca dispozitiv pentru a forma aceste dorințe. Pentru fiecare cutie, sute de înghițiri desenate manual au fost realizate și aranjate cu grijă în jurul unui scenariu personalizat, care formează împreună o serie de dorințe vietnameze semnificative. „An”, înseamnă Pace. „Tài” înseamnă Succes, „Lộc” înseamnă Prosperitate. Aceste cuvinte sunt schimbate pe scară largă pe tot parcursul vacanței și împodobesc în mod tradițional decorațiunile Tết.

Sistemul De Masă Deschis

Osoro

Sistemul De Masă Deschis Caracterul inovator al OSORO este de a combina calitatea porțelanului vitrificat de înaltă calitate și a pielii sale lucioase tipice de culoare ivoriu cu funcția potrivită pentru păstrarea alimentelor la frigider sau congelator și pentru gătirea cu cuptor cu abur sau cuptor cu microunde. Forma simplă, modulară, cu diversele sale elemente, poate fi stivuită pentru a economisi spațiu, combinată și închisă flexibil cu un O-Sealer sau O-Connector din silicon multicolor, astfel încât alimentele să rămână bine sigilate în el. OSORO poate fi folosit universal eliminând nevoia vieții noastre de zi cu zi.