Revista de proiectare
Revista de proiectare
Iluminatul Interior

Jordan Apotheke

Iluminatul Interior Susținând arhitectura expresivă a interiorului farmaciei, corpurile de iluminat funcționale sunt discrete în aspectul lor, atrăgând atenția asupra efectului lor de lumină în locul designului lor. Corpurile de iluminat pentru iluminarea de bază sunt fie integrate în corpurile de iluminat cu pandantiv care trasează forma mobilierului, fie sunt montate pe părțile laterale ale tavanului suspendat, păstrându-l cât mai liber. Astfel, utilizatorii se pot concentra pe pista de lumină care conduce prin farmacie, formată din plăci retroiluminate cu LED-uri RGB care se potrivesc cu culoarea contoarelor retro iluminate dinamic.

Este Un Panou Wc Suspendat Pe Perete

SEREL Purity

Este Un Panou Wc Suspendat Pe Perete În timp ce vasul de toaletă Purity intră în dominarea tranzițiilor moi, lasă și brize simple și minime în mediu. Nu numai că își afectează utilizatorul cu estetica, dar se întâlnește cu curățenie și inocență și respectă natura. Abordarea generală a setului capacului scaunului pentru seturile de scaune de toaletă cu mecanism de blocare ușor demontabile este butoanele de control a funcției care trebuie introduse în partea interioară a setului de capac. Butoanele care sunt contactate de utilizator sunt așezate pe zonele care sunt cele mai greu de murdărit, astfel încât acest lucru oferă un avantaj suplimentar în ceea ce privește igiena.

Setul De Baie

FRACTURE

Setul De Baie Stilul unic al obiectelor sanitare ceramice, design remarcabil al liniilor de sticlă fracturate Comentariu Deconstructivism ... Fractură Dezintegrarea integrității componentelor structurii, jocurile de pe suprafețe, pentru a realiza elemente de design geometric precum exterioarele produselor și mutarea stilului deconstructivist bazat pe serie ca un exemplu de Fracture Bien a întâlnit una dintre cele mai remarcabile serii.

Dulapul Pentru Cină

Baan

Dulapul Pentru Cină "baan" este un tip de dulap care a fost conceput special pentru utilizarea mesei. Este aspectul unic, iar puterea este narațiunea care este legată de funcție. Există mai multe caracteristici distinctive ale sistemelor de dulapuri. Diferitele funcții și caracteristici ale dulapului care sunt separate prin poveste, cum ar fi tacâmul și cutia de țesuturi sunt reprezentate de șemineu și coș de fum. Mai mult, paharele de vin sunt reprezentate de candelabru, iar suportul pentru vase este simbolizat de scara. Există patru componente principale ale casei prin care ideile narative.

Ochelari

Mykita Mylon, Basky

Ochelari Colecția MYKITA MYLON este confecționată dintr-un material ușor din poliamidă, cu o reglare individuală deosebită. Acest material special este creat strat cu strat datorită tehnicii Selective Laser Sintering (SLS). Prin reinterpretarea formei tradiționale de ochelari rotunde și oval-rotunde, care a fost la modă în anii 1930, modelul BASKY adaugă o nouă față acestei colecții de ochelari, care a fost inițial concepută pentru a fi utilizată în sport.

Cartea

Brazilian Cliches

Cartea „Clișeele braziliene” au fost compuse folosind imagini dintr-un vechi catalog de clișee tipografice braziliene. Dar motivul titlului său nu se datorează numai clișeelor utilizate pentru compoziția ilustrațiilor sale. La rândul fiecărei pagini, întâlnim alte tipuri de clișee braziliene: istorice, precum sosirea portughezilor, catehizarea indienilor autohtoni, cicluri economice de cafea și aur ... include chiar clișee braziliene contemporane, pline de blocaje de trafic, datorii, condominii închise și înstrăinare - Portretizat într-o narațiune vizuală contemporană ireverentă.