Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bijuteria

Poseidon

Bijuteria Bijuteria pe care o proiectez îmi exprimă sentimentele. Mă reprezintă ca artist, designer și, de asemenea, ca persoană. Declanșatorul de a crea Poseidon a fost setat în cele mai întunecate ore din viața mea, când m-am simțit înspăimântat, vulnerabil și având nevoie de protecție. În primul rând am proiectat această colecție pentru a fi folosită în autoapărare. Chiar dacă această noțiune s-a stins pe tot parcursul acestui proiect, totuși există. Poseidon (zeul mării și „Earth-Shaker”, al cutremurelor din mitologia greacă) este prima mea colecție oficială și se adresează femeilor puternice, menite să ofere purtătorului sentimentul de putere și încredere.

Etichetele

Stumbras Vodka

Etichetele Această colecție de vodcă clasică Stumbras revigorează vechile tradiții din vodka lituaniană. Designul face ca un produs vechi tradițional să fie apropiat și relevant pentru consumatorii din zilele noastre. Sticla verde de sticlă, datează important pentru confecționarea vodcă lituaniene, legende bazate pe fapte adevărate și detalii plăcute, atrăgătoare - forma decupată ondulată care amintește de fotografiile vechi, bara înclinată pe partea de jos care completează compoziția simetrică clasică, și fonturile și culorile care transmit identitatea fiecărei sub-mărci - toate fac ca tradiționala colecție de vodcă să fie netradițională și interesantă.

Calendar

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Calendar Construim orașe cu tine. Mesajul pe care îl transmite NTT East Japan Corporate Sales Promotion este prezentat în acest calendar de birou. Partea superioară a foilor calendaristice este decupată din clădiri colorate, iar foile suprapuse formează un oraș fericit. Este un calendar cu care vă puteți bucura schimbând peisajul liniei clădirilor în fiecare lună și vă umple un sentiment de a rămâne fericit tot anul.

Calendar

NTT COMWARE “Season Display”

Calendar Acesta este un calendar de birou realizat cu un design decupat, care conține motive de sezon pe o gresie rafinată. Punctul culminant al designului este atunci când sunt afișate, motivele sezoniere sunt setate la un unghi de 30 de grade pentru o vizualizare cât mai bună. Această nouă formă exprimă noul stil NTT COMWARE pentru generarea de idei noi. Gândirea este acordată funcționalității calendarui cu un spațiu amplu de scriere și linii rulate. Este bun pentru vizualizare rapidă și ușor de utilizat, plin de originalitate care îl diferențiază de alte calendare.

Bijuteriile

odyssey

Bijuteriile Ideea de bază a odiseei prin monomer presupune acoperirea formelor voluminoase, geometrice, cu o piele modelată. De aici evoluează o interacțiune între claritate și denaturare, transparență și ascundere. Toate formele și modelele geometrice pot fi combinate după bunul plac, variate și completate cu completări. Această idee fascinantă și simplă permite crearea unei game aproape inepuizabile de modele, în concordanță perfectă cu oportunitățile oferite de prototiparea rapidă (imprimarea 3D), deoarece fiecare client poate avea un produs complet individual și unic produs (vizitați: www.monomer). UE-shop).

Praful Și Mătură

Ropo

Praful Și Mătură Ropo este un concept de spălare a prafului și mătură, care nu cade niciodată pe podea. Datorită greutății mici a rezervorului de apă amplasat în compartimentul de jos al tubului de praf, Ropo se menține echilibrat în mod natural. După ce mătura ușor praful cu ajutorul buzei drepte a prafului de gunoi, utilizatorii pot strânge mătură și coșul de praf împreună și îl pot pune ca o singură unitate, fără a se preocupa că acesta să cadă vreodată. Forma organică modernă își propune să aducă simplitatea spațiilor interioare, iar caracteristica de balansare în mod obișnuit intenționează să distreze utilizatorii în timp ce curăță podeaua.