Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mall-Ul

Fluxion

Mall-Ul Inspirația acestui program vine din dealurile de furnici, care au o structură unică. Deși structura internă a dealurilor de furnici este foarte complexă, poate construi un regat imens și ordonat. Aceasta ilustrează structura arhitecturală extrem de rațională. Între timp, interiorul arcurilor grațioase ale dealurilor de furnici construiește un palat impunător, care pare un plus rafinat. Prin urmare, proiectantul folosește înțelepciunea furnicii pentru referință pentru a construi atât spațiu artistic și bine construit, cât și dealuri de furnici.

Masa De Intrare

organica

Masa De Intrare ORGANICA este reprezentarea filozofică a lui Fabrizio a oricărui sistem organic în care toate părțile sunt interconectate pentru a da existență. Proiectarea s-a bazat pe complexitatea corpului uman și pre-concepția umană. Privitorul este condus într-o călătorie sublimă. Ușa către această călătorie sunt două forme masive din lemn care sunt percepute ca plămâni, apoi un ax de aluminiu cu conectori care seamănă cu o coloană vertebrală. Privitorul poate găsi tije răsucite care arată ca artere, o formă care poate fi interpretată ca un organ, iar finalul este un șablon frumos șablon, puternic, dar fragil, la fel ca pielea umană.

Cabina De Expoziție

Onn Exhibition

Cabina De Expoziție Onn este un produs artizanal premium, care îmbină tradițiile cu design-urile moderne prin intermediul maeștrilor de bunuri culturale. Materialele, culorile și produsele din Onn sunt inspirate din natură care luminează personajele tradiționale cu un gust de strălucire. Cabina expozițională a fost construită pentru a reproduce o scenă a naturii folosind materiale care sunt completate împreună cu produsele, pentru a deveni o piesă de artă armonizată în sine.

Calendar

calendar 2013 “Farm”

Calendar Ferma este un calendar de animale de hârtie kitset. Complet asamblat face o fermecătoare miniatură încântătoare, completată de șase animale diferite. Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de „Viață cu design”.

Suportul Pentru Haine

Lande

Suportul Pentru Haine Standul Coat a fost proiectat ca o sculptură de birou extrem de decorativă și funcțională, o fuziune de artă și funcție. Compoziția a fost gândită a fi o formă estetică pentru a înfrumuseța spațiul de birou și pentru a proteja astăzi cele mai iconice îmbrăcăminte corporative, Blazerul. Rezultatul final este o piesă foarte energică și sofisticată. Producția și vânzarea cu amănuntul a fost proiectată pentru a fi ușoară, puternică și productivă în masă.

Lampa Cu Pandantiv Led

Stratas.07

Lampa Cu Pandantiv Led Cu o prelucrare standard înaltă și excelență în fiecare detaliu, ne străduim să creăm un design simplu, curat și atemporal. Mai ales Stratas.07, cu forma sa perfect simetrică respectă absolut regulile acestei specificații. Modulul LED Xicato XSM Artist Series încorporat are un indice de redare a culorilor> / = 95, o luminozitate de 880lm, o putere de 17W, o temperatură a culorii de 3000 K - alb cald (2700 K / 4000 K disponibil la cerere) . Durata de viață a modulelor LED este declarată de producător cu 50.000 ore - L70 / B50, iar culoarea este consistentă pe parcursul vieții (1x2 pas MacAdams pe durata de viață).