Revista de proiectare
Revista de proiectare
Uleiul Organic De Măsline

Epsilon

Uleiul Organic De Măsline Uleiul de măsline Epsilon este un produs de ediție limitată din livezi de măsline ecologice. Întregul proces de producție se face manual, folosind metode tradiționale, iar uleiul de măsline este îmbuteliat nefiltrat. Am conceput acest ambalaj dorind să ne asigurăm că componentele sensibile ale produsului extrem de hrănitor vor fi primite de către consumator de la moară fără nicio modificare. Folosim sticla Quadrotta protejată de o înveliș, legată de piele și așezată într-o cutie manuală din lemn, sigilată cu ceară de etanșare. Astfel, consumatorii știu că produsul a venit direct de la moară fără nicio intervenție.

Sistemul De Purificare A Apei De Laborator

Purelab Chorus

Sistemul De Purificare A Apei De Laborator Purelab Chorus este primul sistem modular de purificare a apei proiectat pentru a se potrivi nevoilor individuale de laborator și a spațiului. Furnizează toate gradele de apă purificată, oferind o soluție scalabilă, flexibilă, personalizată. Elementele modulare pot fi distribuite în întregul laborator sau conectate între ele într-un format turn unic, minimizând amprenta sistemului. Controalele Haptic oferă debite de distribuție extrem de controlabile, în timp ce un halou de lumină indică starea corului. Noua tehnologie face Chorus cel mai avansat sistem disponibil, reducând impactul asupra mediului și costurile de funcționare.

Sistemul De Control Al Navelor

GE’s New Bridge Suite

Sistemul De Control Al Navelor Sistemul de control modular al navei GE este proiectat să se potrivească atât navelor mari, cât și celor ușoare, oferind un control intuitiv și feedback vizual clar. Noua tehnologie de poziționare, sistemele de control a motorului și dispozitivele de monitorizare permit manevrarea navelor cu exactitate în spațiile limitate, reducând în același timp stresul asupra operatorului, în timp ce controale manuale complexe sunt înlocuite cu o nouă tehnologie cu ecran tactil. Un ecran reglabil reduce reflexiile și optimizează ergonomia. Toate consolele au mânere de prindere integrate pentru utilizare în mările accidentate.

Casa De Vin

Crombe 3.0

Casa De Vin Obiectivul conceptului magazinului de vin Crombé a fost acela de a face clienții să experimenteze un mod complet nou de cumpărături. Ideea de bază a fost să pornim de la aspectul unui depozit, la care ulterior am adăugat lumină și finețe. Chiar dacă vinurile sunt prezentate în ambalajul lor original, liniile curate ale ramelor metalice asigură încă familiaritatea și perspectiva. Fiecare sticlă atârnă în cadru înclinația identică în care somelierul le-ar servi. Scaunul de 12 m găzduiește șampanii și dulapurile. În fiecare locaș, clienții pot stoca în siguranță până la 30 de sticle.

Calendar

calendar 2013 “Safari”

Calendar Safari este un calendar de animale de hârtie. Pur și simplu apăsați piesele, pliați și asigurați-le pentru a fi completate. Faceți din 2011 anul tău de întâlniri cu animale sălbatice! Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de „Viață cu design”.