Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa Cu Pandantiv Led

Stratas.07

Lampa Cu Pandantiv Led Cu o prelucrare standard înaltă și excelență în fiecare detaliu, ne străduim să creăm un design simplu, curat și atemporal. Mai ales Stratas.07, cu forma sa perfect simetrică respectă absolut regulile acestei specificații. Modulul LED Xicato XSM Artist Series încorporat are un indice de redare a culorilor> / = 95, o luminozitate de 880lm, o putere de 17W, o temperatură a culorii de 3000 K - alb cald (2700 K / 4000 K disponibil la cerere) . Durata de viață a modulelor LED este declarată de producător cu 50.000 ore - L70 / B50, iar culoarea este consistentă pe parcursul vieții (1x2 pas MacAdams pe durata de viață).

Calendar

calendar 2013 “Rocking Chair”

Calendar Balansoarul este un calendar pentru desktop independent, având forma unui scaun în miniatură. Urmați ghidul pentru a asambla un balansoar care se balansează înainte și înapoi la fel ca unul real. Afișează luna curentă pe spătarul scaunului și luna viitoare pe scaun. Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de „Viață cu design”.

Bicicleta Electrică

ICON E-Flyer

Bicicleta Electrică ICON și Vintage Electric au colaborat la proiectarea acestei biciclete electrice atemporale. Proiectat și construit în California în volum redus, ICON E-Flyer se îmbină cu un design vintage cu funcționalitate modernă, pentru a crea o soluție de transport personală distinctă și capabilă. Caracteristicile includ un interval de 35 de mile, viteza maximă de 22 MPH (35 MPH în regim!) Și un timp de încărcare de două ore. Conector USB extern și punct de conectare la încărcare, frânare regenerativă și componente de cea mai înaltă calitate. www.iconelectricbike.com

Calendar

calendar 2013 “Town”

Calendar Orașul este un kit de ambarcațiuni de hârtie cu piese care pot fi asamblate liber într-un calendar. Puneți clădiri sub diferite forme și bucurați-vă să vă creați propriul mic oraș. Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de „Viață cu design”.

Ceas

Ring Watch

Ceas Ceasul inelar reprezintă simplificarea maximă a unui ceas de mână tradițional prin eliminarea numerelor și a mâinilor în favoarea celor două inele. Acest design minimalist oferă atât un aspect curat, cât și simplu, care se potrivește perfect cu estetica atrăgătoare a ceasui. Coroana de semnătură oferă în continuare un mijloc eficient pentru schimbarea orei, în timp ce ecranul său ascuns de e-cerneală arată benzile de culori vii cu o definiție excepțională, păstrând în cele din urmă un aspect analog, oferind, de asemenea, o durată de viață mai mare a bateriei.

Banca Urbană

Eternity

Banca Urbană O bancă cu două scaune din piatră lichidă. Două unități robuste oferă o experiență de scaune confortabilă și îmbătrânitoare și, în același timp, au grijă de stabilitatea sistemului. Capăturile bancii sunt poziționate astfel încât să neutralizeze cea mai mică mișcare. Este o bancă care respectă infrastructura existentă a unui mediu urban. Este introdusă o instalare ușoară la fața locului. Punctele de ancorare nu mai sunt, trebuie doar să scapi și să uiți. Atenție, Eighternity este aproape. Oh da.