Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Arhitecturii Pensiunii

Barn by a River

Designul Arhitecturii Pensiunii Proiectul „Hambar de un râu” întâmpină provocarea creării spațiului locuit, bazându-se pe implicarea ecologică și sugerează o soluție locală specifică a problemei de interpenetrare a arhitecturii și a peisajului. Arhetipul tradițional al casei este adus la asceza formelor sale. Șindrila de cedru a acoperișului și pereții schisti verzi ascund clădirea în iarba și tufișurile peisajului artificial. În spatele peretelui de sticlă se vede litoralul stâncos.

Supermarket-Ul De Parfumerie

Sense of Forest

Supermarket-Ul De Parfumerie Imaginea unei păduri translucide de iarnă a devenit inspirația acestui proiect. Abundența de texturi din lemn natural și granit cufundă privitorul într-un flux de impresii plastice și vizuale ale semnelor naturii. Tipul industrial de echipamente este înmuiat de culorile de cupru roșu și verde oxidat. Magazinul este un loc de atracție și comunicare pentru mai mult de 2000 de persoane zilnic.

Magazinul De Parfumerie

Nostalgia

Magazinul De Parfumerie Peisajele industriale din anii 1960-1970 au inspirat acest proiect. Structurile metalice din oțel laminat la cald creează o intonație realistă a anti-utopie. O foaie profilată ruginită din garduri vechi creează o atmosferă de deplină libertate de exprimare. Comunicări tehnice deschise, tencuială zdruncinată și blaturi din granit adaugă la interiorul elegant al anilor șaizeci.

Pensiunea De Design Interior

Barn by a River

Pensiunea De Design Interior Proiectul „Hambar de un râu” întâmpină provocarea creării spațiului locuit, bazându-se pe implicarea ecologică și sugerează o soluție locală specifică a problemei de interpenetrare a arhitecturii și a peisajului. Arhetipul tradițional al casei este adus la asceza formelor sale. Șindrila de cedru a acoperișului și pereții schisti verzi ascund clădirea în iarba și tufișurile peisajului artificial. În spatele peretelui de sticlă se vede litoralul stâncos.

Sala De Rugăciuni

Water Mosque

Sala De Rugăciuni Cu o implementare sensibilă pe șantier, clădirea devine o continuare a mării printr-o platformă ridicată care servește ca o Sală de rugăciune care se extinde spre infinit. Formațiile fluide se referă la mișcarea mării în efortul de a conecta Moscheea cu împrejurimile. Clădirea iese în evidență reflectând natura funcției sale și manifestă fizic filozofia arhitecturii Orientului Mijlociu într-o manieră contemporană. Exteriorul rezultat creează atât o adăugare iconică a orizontului, cât și o reinventare a tipologiei realizată într-un limbaj modern de design.

Librăria

Guiyang Zhongshuge

Librăria Cu coridoarele muntoase și rafturile cu cărți cu aspect de grotă stalactite, librăria introduce cititorii într-o lume a peșterii carstice. În acest fel, echipa de proiectare aduce experiență vizuală fantastică, în același timp răspândind caracteristicile și cultura locală la o mulțime mai mare. Guiyang Zhongshuge a fost o caracteristică culturală și un reper urban în orașul Guiyang. În plus, acesta elimină, de asemenea, decalajul atmosferei culturale din Guiyang.