Revista de proiectare
Revista de proiectare
Social Și De Agrement

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Social Și De Agrement Liniile orizontale și verticale se intersectează între ele pentru a forma o grilă. Fiecare grilă este o platformă de comunicare, care este și sursa conceptului de design al barei de whisky. În ceea ce privește economia de energie și protecția mediului, proiectantul a folosit lămpi cu economii de energie LED în întreaga bară. Pentru a menține calitatea aerului în bară, designul adoptă ferestre de la nord la sud, ceea ce poate asigura trecerea aerului natural.

Sala De Expoziții

City Heart

Sala De Expoziții De la arhitectura orașului la index pentru a înțelege și a cântări echilibrul designului, expresia orașului s-a condensat în spațiul din trei colțuri, prin construcția și dezvoltarea urbană pentru a promova întreprinderile, orașul și perspectiva oamenilor despre schimbarea orașului și caracteristicile urbane și urbane plierea climatului în schimb pentru a exprima înțelegerea de către designer a unui oraș, a vedea trecutul orașului mai mult pentru a-și vedea viitorul.

Complexul Ecvestru

Emerald

Complexul Ecvestru Imaginea de proiect arhitectural și spațial holistic unește toate cele șase clădiri dezvăluie identitatea funcțională a fiecăruia. Fațade extinse de arene și grajduri direcționate către nucleul compozit administrativ. Clădire pe șase fețe, sub formă de rețea de cristal, se sprijină în cadru de lemn ca în colier. Triunghiuri de perete decorate cu împrăștiere de sticlă ca detalii de smarald. Construcția albă curbată evidențiază intrarea principală. Grila fațadelor face parte, de asemenea, din spațiul interior, unde mediul este perceput printr-o rețea transparentă. Interioarele continuă tema structurilor din lemn, folosind scara elementelor la scară umană mai proporțională.

Cafenea

Perception

Cafenea Această mică cafenea caldă din lemn, situată la colțul de răscruce într-un cartier liniștit. Zona centralizată de pregătire deschisă face o experiență curată și extinsă a performanței baristei pentru vizitatorii de pretutindeni, care au scaunul de bar sau scaunul de masă într-o cafenea. Obiectul din tavan numit „Arborele umbrit” pornește din partea din spate a zonei de pregătire și acoperă zona clientului pentru a face întreaga atmosferă a acestei cafenele. Oferă un efect spațial neobișnuit vizitatorilor și, de asemenea, devine un mediu pentru oamenii care doresc să se piardă în gânduri cu arome de cafea.

Clubul De Agrement

Central Yosemite

Clubul De Agrement Reveniți la simplitatea vieții, soarele prin fereastră, lumina și umbra se încrucișează. Pentru a reflecta mai bine aroma naturală în spațiul general, folosiți pe deplin designul buștenilor, confortul umanist simplu și elegant, atmosfera spațială artistică stresantă. Ton farmec oriental, cu o dispoziție spațială unică. Aceasta este o altă expresie a interiorului, este naturală, pură, variabilă.

Reședința

Panorama Villa

Reședința Făcând aluzie la structura unui sat tipic Mani, conceptul este conceput ca o serie de fragmente individuale de piatră care se învârt în jurul atriului, intrării și spațiilor de locuit. Volumele aspre ale reședinței deschid un dialog cu împrejurimile lor naturale, în timp ce ritmul deschiderilor lor fie asigură intimitatea, fie invită în priveliști panoramice ale orizontului, construind o experiență directă de narațiuni succesive și diverse. Vila este situată în Navarino Residences, o colecție de vile de lux pentru proprietate privată, în inima stațiunii Navarino Dunes.