Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hotel

LiHao

Hotel Întoarcerea la natură, stația culturală a orașului. Creați un stil de viață rafinat. Bucurați-vă exclusiv de o liniște și liniște. Hotelul este situat în zona plină de viață din Baoding High-tech Development Zone. Designerul redefinește hotel din stațiunea orașului prin gândirea holistică prin combinarea din nou a mediului înconjurător, arhitecturii, peisajului și interiorului, pentru a crea un spațiu hotelier sofisticat, natural și confortabil. Permiteți călătorilor de afaceri să se simtă prosperi în liniște, furând un timp liber de o jumătate de zi.

Birourile De Vânzări

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Birourile De Vânzări Cu suprafața apei ca oglindă, imaginea de ridicare a clădirii este decontată; cu sculptură și plantare ca elemente, interesul apei se formează prin decorare; cu plantarea plutitoare și schimbarea fântânilor și luminilor artistice, interesul se formează ; Cu apa ca suflet, combinația de artă și funcție este dedusă prin punctul de cotitură al spațiului; piscina largă, la soare, apa se ondulează, limpede și transparentă, strălucind, prin apa strălucitoare, poate vedea clar atitudinea fiecărei țiglă, se pare că, de asemenea, curăță mintea umană în general.

Carcasa Cu Mai Multe Unități

Best in Black

Carcasa Cu Mai Multe Unități Best in Black este un proiect care își propune să creeze un nou tip de clădire rezidențială. Designul interior al apartamentelor reprezintă designul industrial care întrunește arhitectura mexicană, materialele selectate sunt menite să proiecteze un sentiment de minune în zonele publice și un aspect cald pentru apartamente, aceasta fiind în contrast cu o fațadă curată, sobră. Cele patru fațade sunt clar inspirate într-o plasare aleatorie a formelor de joc Tetris care formează pereții și ferestrele clădirii, creând atmosfere luminate care generează confort pentru utilizator.

Casa De Vânzare

Zhonghe Kechuang

Casa De Vânzare Acest proiect urmărește profunzimea și precizia materialului, tehnologiei și spațiului și subliniază integritatea funcției, structurii și formei. Prin combinarea efectului de iluminare și a materialelor noi pentru a constitui cele mai bune elemente estetice, pentru a atinge obiectivul de proiectare de ultimă oră, pentru a oferi oamenilor un sentiment nelimitat de reverie tehnologică.

Casa Rezidențială

Casa Lupita

Casa Rezidențială Casa Lupita aduce un omagiu arhitecturii coloniale clasice din Merida, Mexic și cartierele sale istorice. Acest proiect a implicat restaurarea casonei, care este considerată un sit de patrimoniu, precum și proiectarea arhitecturală, interioară, mobilier și peisaj. Premisa conceptuală a proiectului este juxtapunerea arhitecturii coloniale și contemporane.

Grădinița De Gogoși Cifi

CIFI Donut

Grădinița De Gogoși Cifi Grădinița CIFI Donut este atașată unei comunități rezidențiale. Pentru a crea un loc de activitate preșcolar care să integreze practicabilitatea și frumusețea, încearcă să combine spațiul de vânzare cu spațiul de învățământ. Prin structura inelară care leagă spațiile tridimensionale, clădirea și peisajul sunt integrate armonios, formând un loc de activitate plin de importanță distractivă și educativă.