Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Interior

Eataly

Designul Interior Eataly Toronto este adaptat la nuanțele orașului nostru în creștere și este conceput pentru a îmbunătăți și a crește schimburile sociale prin catalizatorul universal al mâncărurilor italiene mari. Este potrivit doar că tradiționala și de durată „passeggiata” este inspirația din spatele designului pentru Eataly Toronto. Acest ritual atemporal îi vede pe italieni în fiecare seară să ducă pe strada principală și piazza, să se plimbe și să socializeze și să se oprească ocazional la baruri și magazine de-a lungul drumului. Această serie de experiențe necesită o nouă scară de stradă intimă la Bloor și Bay.

Capela

Coast Whale

Capela Forma bionică a balenei a devenit limba acestei capele. O balenă prinsă pe coasta Islandei. O persoană poate intra în corpul ei printr-o coadă de pește scăzută și poate experimenta perspectiva unei balene care privește oceanul unde oamenilor le este mai ușor să reflecte asupra neglijării degradării mediului. Structura de sprijin cade pe plajă pentru a asigura o deteriorare minimă a mediului natural. Materialele naturale și ecologice fac din acest proiect o destinație turistică care solicită protecția mediului.

Portalul Ușor Viitorul Oraș Feroviar

Light Portal

Portalul Ușor Viitorul Oraș Feroviar Light Portal este masterplanul Yibin Highspeed Rail City. O reformă a stilului de viață recomandă tuturor vârstelor pe tot parcursul anului. Alături de stația de trenuri de mare viteză Yibin, care a funcționat din iunie 2019, Centrul Yibin Groenlanda este format din 160 de metri înălțime, turnuri gemene cu utilizare mixtă, care integrează arhitectura și natura cu bulevardul peisaj lung de 1 km. Yibin are o istorie de mai bine de 4000 de ani, acumulând înțelepciune și cultură la fel ca sedimentele din râu au marcat dezvoltarea Yibinului. Turnurile gemene servesc ca un portal ușor pentru ghidarea vizitatorilor, precum și un reper pentru rezidenții de asamblare.

Clinica Dentară

Clinique ii

Clinica Dentară Clinique ii este o clinică de ortodontie privată pentru un lider de opinie și un medic specialist, care aplică și cercetează cele mai avansate tehnici și materiale din disciplina sa. Arhitecții au conceput un concept de implant bazat pe utilizarea ortodontică tipică a dispozitivelor medicale de înaltă precizie ca principiu de proiectare în întreg spațiul. Suprafețele interioare și mobilierul se îmbină perfect într-o coajă albă cu un strop de corian galben în care sunt implantate tehnologiile medicale de ultimă oră.

Centrul Cultural Regândit Medieval

Medieval Rethink

Centrul Cultural Regândit Medieval Rethink Medieval a fost un răspuns la o comisie privată pentru a construi un Centru Cultural pentru un mic sat nedezvăluit în provincia Guangdong, care datează de 900 de ani din Dinastia Song. O dezvoltare de patru etaje, de 7000 mp, este centrată în jurul unei formațiuni antice de roci cunoscută sub numele de Piatra Ding Qi, simbol al originii satului. Conceptul de proiectare a proiectului se bazează pe prezentarea istoriei și culturii satului antic, în timp ce leagă vechiul și noul. Centrul cultural reprezintă o reinterpretare a unui sat antic și o transformare în arhitectură contemporană.

Centrul De Vânzare

Feiliyundi

Centrul De Vânzare O lucrare bună de proiectare va trezi emoția oamenilor. Designerul sare din memoria stilului tradițional și pune o nouă experiență în structura spațială magnifică și futuristă. O sală de experiență de mediu ecologic este construită prin amplasarea atentă a instalațiilor artistice, mișcarea clară a spațiului și a suprafeței decorative pavate de materiale și culori. A fi în ea nu este doar o întoarcere la natură, ci și o călătorie benefică.