Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

Tempo House

Casa Rezidențială Acest proiect este o renovare completă a unei case în stil colonial într-unul dintre cele mai fermecătoare cartiere din Rio de Janeiro. Situat pe un site extraordinar, plin de copaci și plante exotice (planul de peisaj original al faimosului arhitect peisaj Burle Marx), obiectivul principal a fost integrarea grădinii exterioare cu spațiile interioare prin deschiderea de ferestre și uși mari. Decorația are mărci italiene și braziliene importante, iar conceptul său este de a o avea ca pânză, astfel încât clientul (un colecționar de artă) să își poată afișa piesele preferate.

Studio De Design Cu Galerie

PARADOX HOUSE

Studio De Design Cu Galerie Un depozit la nivel divizat a devenit un studio elegant de design multimedia, Paradox House găsește echilibrul perfect între funcționalitate și stil, reflectând în același timp gustul unic și modul său de viață. Acesta a creat un atrăgător studio de design multimedia, cu linii unghiulare curate, care prezintă o cutie proeminentă de sticlă cu nuanțe galbene pe mezzanin. Formele și liniile geometrice sunt moderne și inspirate, dar realizate cu bun gust pentru a asigura un spațiu de lucru unic.

Centru De Învățare

STARLIT

Centru De Învățare Centrul de învățare Starlit este conceput pentru a oferi instruire de performanță într-un mediu de învățare relaxat pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2-6 ani. Copiii din Hong Kong studiază sub presiune ridicată. Pentru a împuternici forma și spațiul prin aspect și pentru a se potrivi diferitelor programe, aplicăm Planificarea Orașului Antic Roma. Elementele circulare sunt obișnuite de-a lungul brațelor care radiază în cadrul aranjamentului axelor pentru a înlătura sala de clasă și studiourile între două aripi distincte. Acest centru de învățare este conceput pentru a crea o atmosferă de învățare încântătoare, cu spațiu maxim.

Designul De Birou

Brockman

Designul De Birou Ca o firmă de investiții bazată în comerțul minier, eficiența și productivitatea sunt aspecte cheie în rutina de afaceri. Designul a fost inițial inspirat de natură. O altă inspirație evidentă în proiectare este accentul pe geometrie. Aceste elemente cheie au fost în fruntea proiectelor și au fost astfel transpuse vizual prin utilizarea unor înțelegeri geometrice și psihologice ale formei și spațiului. În menținerea prestigiului și reputației clădirii comerciale de talie mondială, o arenă corporativă unică se naște prin utilizarea sticlei și a oțelului.

Restaurant Barbeque

Grill

Restaurant Barbeque Scopul proiectului este remodelarea atelierului de reparații de motociclete de 72 mp existent într-un nou restaurant Barbeque. Domeniul de lucru include o reproiectare completă a spațiului exterior și interior. Exteriorul a fost inspirat dintr-un cuplaj grile Barbeque cu schema simplă de culoare alb-negru a cărbunelui. Una dintre provocările acestui proiect este să se potrivească cerințelor programatice agresive (40 de locuri în zona de luat masa) într-un spațiu atât de mic. În plus, trebuie să lucrăm cu un buget mic neobișnuit (40.000 USD), care include toate unitățile HVAC noi și o bucătărie comercială nouă.

Reședința

Cheung's Residence

Reședința Reședința este proiectată cu simplitate, deschidere și lumină naturală. Amprenta clădirii reflectă constrângerea amplasamentului existent, iar expresia formală este menită să fie curată și simplă. Un atrium și un balcon sunt situate în partea de nord a clădirii care luminează intrarea și zona de luat masa. Ferestrele glisante sunt prevăzute la capătul de sud al clădirii, unde sufrageria și bucătăria trebuie să maximizeze luminile naturale și să ofere flexibilitate spațială. Lucernele sunt propuse în întreaga clădire pentru a consolida și mai mult ideile de proiectare.