Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurantul

Thankusir Neverland

Restaurantul Suprafața întregului proiect este destul de mare, costul transformării energiei electrice și a apei și a aerului condiționat central este ridicat, precum și a altor echipamente și echipamente pentru bucătărie, astfel încât bugetul disponibil pentru decorarea spațiului interior este destul de limitat, astfel încât proiectanții să ia „ frumusețea naturii a clădirii în sine, ceea ce oferă o mare surpriză. Acoperișul a fost modificat prin instalarea luminilor cerului de dimensiuni diferite. În timpul zilei, soarele strălucește prin lumina cerului, creează natura și efectul de lumină armonizat.

Restaurantul Și Barul Japonez

Dongshang

Restaurantul Și Barul Japonez Dongshang este un restaurant și un bar japonez situat în Beijing, compus din bambus sub diferite forme și dimensiuni. Viziunea proiectului a fost de a crea un mediu de luat masa unic prin împletirea esteticii japoneze cu elemente din cultura chineză. Materialul tradițional cu conexiuni puternice cu artele și meșteșugurile din cele două țări acoperă pereții și tavanele pentru a crea o atmosferă intimă. Materialul natural și durabil simbolizează filozofia anti-urbană din povestea clasică chineză, cele șapte săgeți din Bamboo Grove, iar interiorul evocă senzația de a lua masa într-o pădure de bambus.

Casa

Zen Mood

Casa Zen Mood este un proiect conceptual centrat pe 3 factori cheie: Minimalism, adaptabilitate și estetică. Segmente individuale sunt atașate creând o varietate de forme și utilizări: case, birouri sau săli de spectacole pot fi generate folosind două formate. Fiecare modul a fost proiectat cu 3,20 x 6,00m amenajat în 19m² la 01 sau 02 etaje. Transportul se face în principal cu camioane, de asemenea poate fi livrat și instalat într-o singură zi. Este un design unic, contemporan, care creează spații simple, vii și creative făcute posibile printr-o metodă constructivă curată și industrializată.

Casa

Dezanove

Casa Inspirația arhitectului a venit din lemnul de eucalipt recuperat al „bateas”. Acestea sunt platformele de producție de midii din estuar și care constituie industria importantă locală din „Ria da Arousa”, Spania. Lemnul de eucalipt este folosit în aceste platforme, iar în regiune există extensii ale acestui copac. Vârsta lemnului nu este ascunsă, iar diferitele fețe exterioare și interioare ale lemnului sunt folosite pentru a crea senzații diferite. Casa încearcă să împrumute tradiția din împrejurimi și să le dezvăluie prin povestea spusă în design și în detaliu.

Restaurantul

Xin Ming Yuen

Restaurantul Intrarea este o paradă de materiale, structuri și culori contrastante. Zona de recepție este un spațiu de confort liniștit. Modelele neplăcute întâlnesc decorațiuni jucăușe. În spatele este o zonă dinamică a barelor într-un context de odihnă. Luminile led cu model tradițional chinezesc Hui adaugă un sentiment de futurism. Trecerea printr-un claustru acoperit delicat împodobit este zona de luat masa. Decorată cu imagini florale, cu pește carb, cu vitrine în relief și cu dulapurile vechi de herbalist Bai Zi, este o călătorie vizuală prin timp și relicve culturale la modă.

Spațiul De Vânzare Cu Amănuntul

Portugal Vineyards

Spațiul De Vânzare Cu Amănuntul Magazinul de concept de vii din Portugalia este primul magazin fizic al companiei online de vinuri specializate. Situat în vecinătatea sediului companiei, orientat spre stradă și ocupând 90m2, magazinul este format dintr-un plan deschis, fără partiții. Interiorul este un spațiu alb orbitor și minim cu circulație circulară - o pânză albă pentru ca vinul portughez să strălucească și să fie afișat. Rafturile sunt sculptate din pereți, cu referire la terasele de vin, cu o experiență de vânzare cu amănuntul de 360 de grade, fără contor.