Revista de proiectare
Revista de proiectare
Calendar

calendar 2013 “ZOO”

Calendar ZOO este un kit de ambarcațiuni de hârtie pentru fabricarea a șase animale, fiecare servind ca un calendar de două luni. Să aveți un an plin de distracție cu „micuța dvs. grădină zoologică”! Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de „Viață cu design”.

Mobilierul Care Se Transformă

Ludovico

Mobilierul Care Se Transformă Modul în care economisește spațiu este destul de original, având două scaune complet ascunse în sertar. Când este așezat în interiorul mobilierului principal, nu îți dai seama că ceea ce par a fi sertarele sunt de fapt două scaune separate. Puteți avea, de asemenea, o masă care poate fi folosită ca birou atunci când este scoasă din structura principală. Structura principală este formată din patru sertare și un compartiment chiar deasupra sertarului superior în care puteți depozita multe lucruri. Materialul principal folosit pentru acest mobilier, beign eucaliptus fingerjoint, este ecologic, incredibil de rezistent, dur și are un aspect vizual foarte puternic.

Aplicația De Ceas

Dominus plus

Aplicația De Ceas Dominus plus exprimă timpul într-un mod original. La fel ca punctele de pe piesele de domino, trei grupuri de puncte reprezintă: ore, zeci de minute și minute. Ora zilei poate fi citită din culoarea punctelor: verde pentru AM; galben pentru PM. Aplicația conține un cronometru, un ceas cu alarmă și timpi. Toate funcțiile sunt navigabile prin atingerea punctelor de colț discrete. S-a realizat un design original și artistic care prezintă actualul Face of Time al secolului XXI. Este proiectat într-o frumoasă simbioză cu carcasele dispozitivelor portabile Apple. Are o interfață simplă cu doar câteva cuvinte necesare pentru a o opera.

Spațiul Comercial

De Kang Club

Spațiul Comercial Dekang este situat în centrul comercial din Guangzhou, China, este unul dintre SPA și divertisment unul dintre proiectele comerciale. Proiectul se află în conceptul de „peisaj urban” ca indiciu de bază pentru a răspunde cerințelor vieții urbane moderne.

Cardul De Mesaje

Standing Message Card “Post Animal”

Cardul De Mesaje Lăsați trusa de ambarcațiuni de hârtie pentru animale să vă transmită mesaje importante. Scrie mesajul tău în corp, apoi trimite împreună cu alte părți din plic. Acesta este un card de mesaje distractiv pe care destinatarul îl poate asambla și afișa. Are șase animale diferite: rață, porc, zebră, pinguin, girafă și ren. Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului.

Canapeaua Transformabilă

Mäss

Canapeaua Transformabilă Am vrut să creez o canapea modulară care să poată fi transformată în mai multe soluții separate de scaune. Întregul mobilier constă din doar două piese diferite, cu aceeași formă, pentru a forma o varietate de soluții. Structura principală este aceeași formă laterală a suporturilor brațelor, dar numai mai groasă. Suporturile pentru brațe pot fi rotite la 180 de grade pentru a schimba sau a continua piesa principală a mobilierului.