Revista de proiectare
Revista de proiectare
Proiectarea Expoziției

Multimedia exhibition Lsx20

Proiectarea Expoziției O expoziție multimedia a fost dedicată aniversării a 20 de ani de la reintroducerea monedelor naționale. Scopul expoziției a fost să introducă cadrul trinității pe care s-a bazat proiectul artistic, și anume, bancnote și monede, autorii - 40 de artiști letoni remarcabili din diverse genuri creative - și operele lor de artă. Conceptul expoziției provine din grafit sau plumb care este axa centrală a unui creion, un instrument comun pentru artiști. Structura de grafit a servit ca element de design central al expoziției.

Calendar

calendar 2013 “Module”

Calendar Modulul este un calendar util de trei luni, cu piese individuale, care pot fi combinate ca trei module de stivuire în formă de cub, astfel încât să le puteți asambla liber la îndemâna dvs. Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de „Viață cu design”.

Aplicațiile Pentru Suprafețe De Veghe

genuse

Aplicațiile Pentru Suprafețe De Veghe Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine sunt serii de aplicații de ceas special inventate pentru dispozitivul I Watch. Aplicațiile sunt originale, simple și estetice în materie de design, de la viitorul etnic, până la stilul sci-fi, până la simplitatea digitală. Toate graficele suprafețelor de vizionare sunt disponibile în 9 culori - potrivite colecției de culori I Watch. Acum este un moment minunat pentru un nou mod de a arăta, citi și înțelege vremurile noastre. www.genuse.eu

Comoda Pentru Sertare, Scaune Și Birou

Ludovico Office

Comoda Pentru Sertare, Scaune Și Birou Ca și în cazul mobilierului principal Ludovico, această versiune de birou obvioulsy are același principiu, acela de a ascunde un scaun complet într-un sertar, iar scaunul nu a fost observat și văzut ca parte a mobilierului principal. Cei mai mulți vor crede că scaunele sunt cu câteva sertare. Doar când s-a tras înapoi, vedem un scaun literal ieșind dintr-un spațiu atât de aglomerat, plin de sertare. Inspirația în mare măsură a venit dintr-o vizită la casta lui Pittamiglio și a tuturor mesajelor sale simbolice, ascunse, precum și ușile ascunse și neașteptate sau camerele complete.

Colecția Watchface

TTMM (after time)

Colecția Watchface ttmm prezintă colecția de aplicații watchface, concepută pentru ceasuri inteligente cu ecrane alb-negru de 144 × 168 pixeli, precum Pebble și Kreyos. Veți găsi aici 15 modele de aplicații simple, elegante și estetice pentru supraveghere. Pentru că sunt făcute din energie pură, sunt mai mult ca niște fantome decât lucruri reale. Aceste ceasuri sunt cele mai economice și ecologice care au existat vreodată.